Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 18 hónapos a lányom, miért...

18 hónapos a lányom, miért nem akar aludni a szobályában?

Figyelt kérdés
Péntek óta mint akit elvágtak, esténként először csak sírdogált majd éjjszaka magunközé kellett venni tegnap este meg ahogy közeledtünk a szobaajtó felé már ordított.Most az elöbb vittem volna aludni és már most délben is kezdi tegnap még legalább délben elaludt,most a mi szobánkban fekszik a nagyágyon és egy hangja sincs.Mi lehet vele? Amúgy nagyon jó alvó volt szinte kezdettől fogva átaludta az éjjszakát nappal is aránylag jól aludt.Vagy ilyen korban van valami változás? Vagy félne egyedül? Előre is köszi a segítséget.
2010. szept. 13. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy miért nem akar a szobájában aludni? Azért, mert nagyon okos. 2 napjába került és már el is érte, hogy a szobátokban alszik. Nálunk is próbálkozott a nagylány, de nem engedtünk neki. Persze nem hagytam sírni, hanem ott maradtam vele a szobájában, aztán egyre hamarabb jöttem ki tőle és kb. 2 hét alatt minden visszaáll a régi kerékvágásba.
2010. szept. 13. 13:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy hiába voltam a szobájában vele sikítva örjöngött és azért azt már nem lehet hagyni meg mondta hogy vegyem ki és amikor vissza akartam tenni úgy szorított hogy nem tudtam lettenni. Most kivettük a két pálcát a rácsos ágyból minden nap elmondom neki hogy itt kéne aludni meg hogy kitudnál jönni egyedül.De sajna semmi. Ordítani nem hagyhatom éjjszaka mert apa reggel koránkel megy dolgozni.
2010. szept. 16. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Rendezd át vele a szobáját, mutassa meg, hol legyen az ágya, hátha segit. Ha minden alváskor magadhoz veszed, ezek utàn ott is fog aludni, az tuti, ugyhogy gyorsan lépj. Tudnak sikitva sirni hiszti közben is, bár a szivem szakadna meg, ha mondaná, hogy ne tegyem oda bele...hú, ez nehéz.
2010. szept. 16. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van nálunk csak az én lányom 20 hónapos.

Soha nem kellett altatni, egyszer sem kelt fel éjszaka.Viszont 4napja egyszerűen üvöltött amikor beraktam a kiságyába és nem akart ott maradni.Magunkközé nem vettem viszont ott maradtam vele.3 órán keresztűl sirt.Második nap csak 15 percet 3. napra már visszaállt.

Az okok: 1. Előzőleg rosszat álmodhatott és ez hagyott nyomot benne igy nem is akar még csak az alvásról sem hallani

2:esetleg (nemtudom hogy te hiszel e benne) szellemet látott amitől megréműlt

3: nálunk végülis a cumira vezettem vissza, mert szétrágta és nem esett jól neki a cumizás, igy nem is vette a szájába,amit eleve csak alváshoz használt.

Igy mondhatjuk hogy 3 nap alatt leszokott a cumiról teljesen, úgy hogy csak igy utólag jöttem rá hogy ez volt a baj..

2010. szept. 17. 09:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Ma elvittem orvoshoz mert az éjjszaka szinte megint semmit nem aludtunk és a doki bácsi azt mondta hogy egyszerre jön a 4szemfoga.Adott rá cataflam cseppeket.A szoba rendezésen már én is gondolkodtam meg a rácsos ágyát gondolta hogy szét kéne szedni és át tenni kiságyra hát nem tudom hogy hogy fog sikerülni majd próbálkozunk mindennel.Köszi a válaszokat.
2010. szept. 17. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Én levettem a kiságy rácsait,és a pelenkázót tettem a feje mellé,egy szivacsot fordítottam a pelenkázó oldalához,hogy ne koppanjon a kis feje a bútorba.Ezt azért csináltam,mert forgolódok körbe körbe éjszaka,nem akartam,hogy leessen.Bár azóta is csak ritkán alszik el ott,és elalvás után visszük át.Reggel szerencsére nincs gond,hogy nem mellettünk ébred.
2010. szept. 17. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!