Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen márkájú cipőt érdemes...

Milyen márkájú cipőt érdemes vásárolnom több mint 1 éves kisfiamnak?

Figyelt kérdés
A Siesta márkát ajánlják, és szeretném kérdezni, hogy valaki ismer-e hozzá hasonló jó minőségű, márkájú cipőt, fontos a talpbetét, fogja a bokáját, kívül-belül bőr legyen. Ami esetleg olcsóbb is, mint a Siesta.
2010. szept. 12. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát én pont Siestát nem vennék, ugyanis nagyon kemény a harántemelő. Valóban emeli, és nem tartja a talpat (ami a cél).

Elefanten (Deicmannban kapható), Falcon (magyar gyártmány) cipők nagyon jók, meg a Skippy (Humanic) is. És bizony a kínaiban is lehet nagyon jó minőségűt kapni, de az is ott van az 5000.- Ft-nál.

2010. szept. 12. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Asso, D.D.Step, nagyon jók, 5000,- körül van az áruk.

[link]

2010. szept. 12. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Én Pablosky-t és SuperFit-et veszek a kisfiamnak, szintén nagyon jó minőség, de drága :(
2010. szept. 12. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:

NE VEGYETEK HARÁNTEMELŐS CIPŐT!!!!!! Én is azt vettem a lányomnak. Akkora lúdtalpa van, hogy már gágog. - ezt az ortopédián mondták. És azt is, hogy egészséges gyereknek nem kell harántemelős cipő, vegyek a kínaiban legegyszerűbb, egyenes belsejűt. Mert a harántemelés "ellustítja" a gyerek talpizmait, az enyém azért lett lúdtalpas. :(

Bocsánat, hogy ordítottam (netikett szerint), de nem akarom, hogy más is úgy kitoljon a gyerekével, mint én tettem - pedig a legjobb szándék vezérelt. :(

2010. szept. 13. 01:17
 5/6 anonim ***** válasza:
elefanten/pediped flex. és nincs benne emelő, mert az tényleg nem jó sajnos.
2010. szept. 13. 08:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Szóval a lényeg, hogy olyan "harántemelő" legyen benne, amit Te könnyedén be tudsz nyomni az ujjaddal, tehát legyen nagyon puha. És minél hajlékonyabb legyen a talpa.

2010. szept. 13. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!