Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adtok pizzát a gyereknek?

Adtok pizzát a gyereknek?

Figyelt kérdés

Rendelt pizzára gondolok, nem házi készítésűre.

Mikor kapott először?

Tényleg olyan nagy baj, ha szombat esténként pizzát eszünk?

2022. márc. 5. 15:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Imádom,hogy mindig jön vki akinek nincs pénze jelen esetben pizzára,de szuperül elhiteti még magával is,hogy a krumplileves na aztán baromira az.

Hát éhen nem halsz tőle,maximum ennyit tud felmutatni.

Hogy a kérdésre válaszolhak,igen,mind 2 gyerek kapott kb 1 éves korától házit és rendeltet is.

2022. márc. 5. 17:26
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
Másfél éves, ha néha rendelünk, akkor direkt olyat, amit ő is ehet (nem túl zsíros, fűszeres, tehát amiből ő eszik, az pl nem csípős vagy szalonnás/tocsogós kolbászos, stb), leginkább tejfölös alapú és pl csirkés vagy zöldséges. Miért ne ehetne ilyet? Nem szokta egyébként nagyon elfogadni, inkább a héját eszi, de ha olyanok vannak benne, amiket tolerál a szervezete, akkor semmi akadálya. Nyilván ne minden nap, de semmi baja nem lesz tőle.
2022. márc. 5. 17:51
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egy héten egyszer "műkaja" nap van. Akár mekis, pizza, ma KFC volt.🤣
2022. márc. 5. 17:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#9 A legtöbb helyen lehet felezve kérni a pizzát, fele szalámis, fele olyan amit te szeretsz, pl.
2022. márc. 5. 18:09
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
Komolyan, mi a különbség a házi pizza és a rendelt között? Szerintem semmi...
2022. márc. 5. 18:15
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
10-11 hónapos volt a nagyobbik lányom, mikor pizzát rendeltünk. Én a szélét sosem szoktam megenni, vissza is raktam a dobozba és egyszer csak azt vettem észre, hogy azt rágcsálja :D a mai napig imádja, a középső lányommal együtt szoktak egy sonkás-kukoricásat kapni. A legkisebb 15 hónapos, rágcsálja, kóstolgatja, de nem igazán jön be neki..
2022. márc. 5. 18:26
 17/21 anonim ***** válasza:
78%

Én veszem pizzát boltban azt itthon megsütom készre.

4 sajtos,vagy 5 sajtos kedvenc.a lányomnak de kb negyed évente egyszer eszik meg 2 szeletett.

2022. márc. 5. 18:37
 18/21 anonim ***** válasza:
86%
Persze néha még ő maga dobja be hogy pizzát szeretnék 🤣 2.5 éves amúgy kb 1.5 évesen evett először. Nem eszünk amúgy sűrűn 2-3 havonta kb
2022. márc. 5. 19:46
 19/21 anonim ***** válasza:
#15: Semmi, de vannak emberek akiknek valahogy beakad, hogy a házikoszt az hú de jó, az az egészséges, ha anyuka szívét-lelkét beleadja akkor rossz nem lehet :) Még ha a friss (házi vagy rendelt) vs. mirelit lenne a felosztás, akkor úgy-ahogy megérteném... bár szerintem az is hülyeség.
2022. márc. 7. 16:24
 20/21 A kérdező kommentje:

Így van. Van aki otthon készíti "egészségesebbre" mert így tudja mi van benne.

Engem pedig nem az otthon készített hiper egészséges teljeskiőrlésű kókuszzsíros pizza érdekelt amin csak bio zöldség van, hanem a "rendes", rendelt pizza.

2022. márc. 7. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!