Cebion cseppet, béres cseppet be lehet adni éhgyomorra, ovi előtt?
Figyelt kérdés
Ugye ezeket napi kétszer kellene szedni, de oviba eszik csak, itthon nem. Aki esetleg járatos a témában, meg tudja mondani, valójában van-e értelme éhgyomorra beadni? (A legtöbb vitamin ugye nem tud hasznosulni, ha éhgyomorra veszi be az ember).2022. márc. 3. 08:21
1/5 anonim válasza:
nem lehet egy kis teába elkészíteni és beadni az oviba? Adják oda reggelinél neki.
2/5 A kérdező kommentje:
Oviba nem adhatnak be nekik semmit. Kis gyümölcslébe szoktam neki beadni egyébként. Eddig minden 2. héten kb beteg volt, így mindenképp szeretném a napi kétszeri beadást.
2022. márc. 3. 08:35
4/5 anonim válasza:
Én így adom neki (nem nagyon van választásom)
A doki azt mondta így is több mint a semmi.
De ezek mellé D vitamint ajánlott még pluszba.
A lányom eddig sem volt beteges. Szóval nem tudom h használ e
5/5 A kérdező kommentje:
D vitamint is kapja mellé (vigantol). És előtte az én 4 éves lányom minden 2. héten beteg volt (szeptembertől januárig ez ment). Mióta kapja ezeket reggel-este (nem csak napi 1x mikor megjön oviból), azóta semmi baja (1 hónapja nem hiányzott oviból). Csak gondolkodtam van-e értelme az éhgyomorra való bevételnek, vagy hagyjuk el inkább.
2022. márc. 4. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!