Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek az Anna,...

Mi a véleményetek az Anna, Peti és Gergő könyvsorozatról?

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
miért kell ezt minden héten megkérdezni? Nézd vissza a korábbi válaszokat.
2010. szept. 12. 12:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Visszanéztem. A kérdés kiírása előtt is kihozta a hasonló kérdéseket, azokat is megnéztem, bár véleményt senki sem kért. De látom neked nagyon sok időd van. Vagy minden új kérdést kommentálsz?
2010. szept. 12. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
9%
hát akkor Neked is sok időd van....
2010. szept. 12. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:

3 eves kicsi lanynal nagy favorit, a mese annyira meg nem erdekli (mas könyvekböl sem), de a vegkimerülesig tudjuk az összes kepen vegigmondnai, hogy ez ki, ez ki, ez ki, az mi, az, az mi, az mi, ki merges, es miert, stb.

Növeremeknel 2 gyerek, a nagynak nagy kedvenc, ö negy eves fiu, a kislanynal meg a Bogyo es Baboca megy, ö ket eves, de ö is inkabb a kepekert van meg oda.

Regebben dolgoztam babysitterkent, ott is nagyon-nagy kedvencek voltak, mindket csaladnal. Volt, hogy egyszerre elolvastam egy könyvet a gyerekeknek es siman vegigültek 2,5 es 5 evesen.

2010. szept. 12. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
43%

Az volt a kérdés címe: Bartos Erika könyvei szerinted színvonalasak, és véleményt kértek és érkeztek is szép számmal. És volt kérdés a filmmel kapcsolatosan is, egyöntetű véleménnyel, hogy igen gyengécske, mintahogy a könyvei is. Bár mondjuk alacsony színvonalú könyvből és történetekből mit vártak.

Nem kommentálok minden új kérdést, de tényleg nem értem most hirtelen mi ez az "érdeklődés" Bartos Erika iránt. Illetve inkább a hirtelen utálat. Akinek nem tetszik az Anna, Peti, Gergő ne vegye meg. Vannak klasszikusok, lehet azokból válogatni.

Jó mondjuk arra jók voltak ezek a kérdések, hogy az itteni vélemények után eszembe sincs Bartos Erika könyveit megvenni.

2010. szept. 12. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem felnőtként nem tetszik de mivel sokaktól hallottam, hogy gyermekének tetszik ezért én is beszereztem a könyvtárból egyet. És lám csodát az enyém is imádja pedig én egyáltalán nem vagyok elragattatva se a történettől se pedig a rajzoktól. De tény, hogy a gyereket nagyon megfogja.És ez a lényeg nem?
2010. szept. 12. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolóval értek egyet!Én a barátnőmmel cserélgetem a könyveinket,és tőle kaptunk kölcsön két Anna,Peti Gergőt!Néha a hajamat tépem,de vannak benne aranyos történetek is.Alig múlt kétéves a fiam és szereti hallagtni,igaz,hogy van 2-3 kedvence és azt kell mindig olvasni neki.egy dologban segített nekünk,azóta nem fél az orvostól amióta ezt a könyvet olvastuk.Egyik történetben Annának fáj a szeme,és a dokibácsi megvizsgálja!Tehát mi már "nyertünk"vele!
2010. szept. 12. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:

mi nagyon szeretjük őket. a két és fél ésves fiam is, tesóm 4évese is. Kívülről tudják az összeset, de minden este mesélünk belőle.

az hogy a mese "alacsony színvonalú" - hát igaz ami igaz- egyszerű történetek, és egyszerű rajzok- de hát nem felnőtteknek készül - már bocs. a kisgyerekek meg rajonganak érte.

szóval nálunk nagyon beváltak.

szeretjük

2010. szept. 12. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Lányom 3 éves korában kapta az első Anna-Peti könyvet,azota mindet megvettük neki,nagyon szereti,nem tudja megúnni,pedig tudja kívűlről. Már 4,5 éves...

Ovodában szülőin szoba került a könyvsorozat,csak ajánlani tudják,ezek a korú gyerekek a legjobban a "roluk"szolo történeteket szeretik a legjobban,ezért tetszik nekik annyira.

2010. szept. 13. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!