Hány nadrágja, cipője, kabátja van a gyermekednek egy szezonra?
Itt az ősz, mindig hosszu naci hosszu felső. Mindig azon kapom magam, hogy már megint mosni kell mert egy nadrág van a szekrényben...pedig itthon vagyok a gyerekkel, nem bölcsis még, van időm mosni , sőt állandóan megy a gép, mégis sose elég a cucca.
Nektek hány nadrágotok van? Nem tudom , lehet kevés a miénk pedig tele a szekrény. 4db olyanunk van ami elmenős,és 3 itthoni. Nektek?
Én is ezt a kérdést szerettem volna feltenni! :-)
Délelőtt pakolásztam ki a szűkebb,rövid stb. ruhákat és így eléggé megcsappant a mennyiség.
Itthonra kizárólag melegítőnacit adok a kisfiamra,ebből van 7-8 db,hosszú pólóból 10-12.Viszont "elmenős" nadrágja most nincs,pulcsik is kellenének,mert abból 4 db van,ami kicsit lazább szabású és nem úgy kell belegyömöszölni.
Bár én minden nap mosok,bizony nálunk elkel és célszerű a több ruha.Minden nap az udvaron vagyunk órákon át (családi ház) de még sosem sikerült úgy bejönnünk,hogy ne kelljen átöltöztetni a kisfiamat.
Nekünk is sok ruhánk van,kaptunk rengeteget meg vettünk is,de nagyon nagy pénz kidobás.
Volt nem is egy olyan ruhája amit kinőtt mire ráadhattam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!