Milyen idősen ismerte meg gyereked az alábbi figurákat és filmeket/meséket? Batman, Superman, Ninjago, (Toy Story, Harry Potter, Star Wars)?
elég egy kicsi akinek nagyobb bátyja van, és az egész csoport megfertőződik az éppen aktuális mesékkel. ami a báttynak van, az mindig menő, ami pistikének és pistike bátyjának van, még népszerűbb. mondjuk mi azért néztünk hét és 11 évesen starwarsot, mert anyám már nem bírta hallgatni mennyi hlyeségte beszélnek róla öcsém osztálytársai.
kérdésre válaszolva, ninjagoja talán ötévesen lett, akkor lett népszerű először, toy storyt mindketten leszrtuk magasról, pedig én premieren láttam nyolcévesen (én mattel-megszállott voltam), a dc soha semmilyen körülmények között nem kötötte le a figyelmünket, star warst már írtam, plusz a legójátékokat játszottuk az ő nyolcéves korától, abból ismertünk sok fandomot. én elég hülye ízlésű gyerek voltam, mindig valami komplikált jelmezötletem volt (a ló és a kaméleon még józan és kivitelezhető kategóriába került, képzeld a többit), öcsém inkább ment az adott év trendjei után, tehát mindig az a hős volt, aki éppen menő volt a csoportszobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!