Egyedülálló anyák, hogy bírjátok kisgyerekkel, segítség nélkül?
En most nagyon nem. 2 kislanyom van, 4 honaposak. Az apjuk meg a szuletesuk előtt itthagyott, mert azt mondta, ő nem akar meg apuka lenni. Az első 3 honapban itt volt velem anyukam, beköltözött es rengeteget segített. Apukam szinten, amikor tudott, jott. Most viszont mar egyedul vagyok, persze most is szoktak jonni, de mivel masik varosban laknak igy csak hetvegen jonnek nehany órára.
En akkor dolgozom, amikor a babak alszanak, de az elmulg ket ketben nem alszunk semmit ejjel. Legalabbis en nem. Amikor az egyik felebred, a masik alszik, es valtjak egymást. Ma éjjel peldaul osszesen 3 orat aludtam. Most alszanak megint, szoval most kezdek dolgozni, de valoszinu fel ora es az egyikojuk felebred. Konkretan minden éjjel sirok, annyira benanak erzem magam. De imadom oket es ok adnak erot, hogy csinaljam.
Egész jól bírom. Az eleje volt nagyon nagyon nehéz,de úgy gondolom akkor is csak azért mert bele kellett szoknom először is az anyaságba,és hogy egyedül vagyok a kicsivel.
Lassan 2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!