Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért pisil be nappal? 3éves,...

Miért pisil be nappal? 3éves, szobatiszta de most ha ahhoz van kedve bepisil, és jót nevet.

Figyelt kérdés

Nem értem a lányom.Teljesen szobatiszta volt,mert most nem nevezném annak.

Látom rajta mikor kell neki pisilni, viszem rá is ül a vécére, van hogy 2-3 cseppet pisil, és utána ahogy felöltöztetem be a nadrágba.

Vagy egyenesen bepisil,ha nem is mindet de öltözni kelljen.

Kb. 1 hónapja csinálja.

Hamarosan jön a kis tesó(2-3hét), gondoltam talán azért.

Ha rákérdezek, határozottan kijelenti, hogy nem akarok szólni, ezért pisilek be.Meg,hogy szabad nekem, és jó is.Mellé jót vigyorog.

Nem tudom mit tegyek.

Hiába a szép szó, a csúnyább nem használ, csak rosszabb lesz:(

Van ötletetek?

2010. szept. 10. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Lehet, hogy téged szeretne "idegesíten", esetleg valóban tetszik neki a dolog.

Biztosan kapok érte hideget-meleget, de szerintem ne öltöztesd át. Kis idő múlva rá fog jönni, hogy nem is olyan jó pisis-nedves ruhába flangálni.

2010. szept. 10. 13:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne szòlj semmit, legyèl semleges, ne làssa,hogy idegesit. Hagyd egy fél óràt a pisiben. Akkor öltöztetsd àt szò nélkül. Szerintem ha ezt kètszer megteszed, nem fog többet direkt bepisilni.
2010. szept. 10. 17:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi hogy írtatok. Már próbáltam,hogy hagyom a pisis ruhába, de nem érdekli nagyon jól elvan benne.Ha mondom,hogy öltözzünk át akkor csak megjegyzi,hogy nem kell jó ez,nem baj ha bepisilek.Ettől persze a falra tudnék menni, néha már én is úgy érzem,hogy csak engem provokál.

2010. szept. 11. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!