Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aranyköpések, vagy emlékezetes...

Aranyköpések, vagy emlékezetes mondások a gyerekeitek szájából?

Figyelt kérdés
Én a lányom kicsi korában füzetbe írtam az aranyköpéseit. Nemrég megtaláltam ezt a füzetet, hát, dőltünk a nevetéstől.
2010. szept. 10. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
a 13.13.-asnál végig könnyeztem :))))))))))
2010. szept. 10. 14:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 28 hónapos

Tegnap este ült a wc-n és kakilt, láttam, hogy nagyon erőlködik, de azért csak sikerült és vigyorogva megszólalt: Na ez sikejült!

Autóval mentünk valahova mikor valaki nagyon lassan ment előttünk, erre az én gyerekem beszólt: Mennyé má te köcög! (apa szokta mondani)

2010. szept. 10. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

kisfiam 27 honapos:

Apja mossa a hajat a furdokadban, kisfiam ordit, mert a szemebe ment a viz. Jovok be a furdoszobaba, kerdezem, hogy mi a baj?

-Osszevesztunk Apaval - mondja.

Masik alkalommal narancsot kert, Apa bontotta neki. Mondja nekem a fiam:

-Anya egyel narancsot, sok benne a vitamin, nem kell tole felni.

2010. szept. 10. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ma reggel picit sírtam, látta két évet vasárnap betöltött tündérem: "ne sírjál anya, ticsi bogajam ".

Szülinapi buliján odahajolt Laci papihoz: "Bojt ittál, papi?"

2010. szept. 11. 00:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok,

MENNYIRE JÓK!! kisfiunk 23 hónapos, most kezdett el szavakkal dobálózni :)

van egy 6 hónapos unokahugicánk. a múltkor sirt nagyon, mire Ő oda ment, fölé hajolt, megsimogatta, adott neki egy puszit és ezt mondta:

Muci, (igy hivja Millát) KUSS!! :) mindezt siri hangon :D

hogy honnan szedte fogalmam sincs!!

a másik:

anyósom kérdezte, hogy anyunak mije van?? (arra gondolt, hogy szemüveg volt rajtam), erre a lurkó, hogy puncija!! szegény asszony majdnem leesett a székről. aztán még hozzá tette, hogy apuci:kuki, manó(ez ő):kuki :D

Ági

2010. szept. 11. 11:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szuperek!:) Már én is alig várom,hogy jegyzetelhessem az aranyköpéseket!
2010. szept. 11. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!