Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tudom megtanítani a...

Hogy tudom megtanítani a fiamat kirakósozni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy Neki a 2 elem összerakása. Állandóan egybe akarja tolni azokat, és nem érti, hogyan kell. Van erre valami?
2010. szept. 10. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Kb. 3-négy évesen jönnek rá elöbb nem érdemes kisérletezni.
2010. szept. 10. 10:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is odatettem a két éves kislányom elé (olyan, ami 3 elemes, tehát egy kép három egyenlő részre van vágva), mégsem tudta egymáshoz illeszteni sorrendben (a feje helyére a lába került stb :-) ). Azt megtalálta, hogy melyik képrészlet melyik állathoz van (4 állat), de kirakni már nem ment. Meg próbáltam egy kacsás fa kirakót is, azt sem ment neki. Én nem is erőltetem, nincs még megérve rá. Amit nagyon szeret és tud is, az a fogantyús formaberakó, meg egyéb formaberakók (pl a sütifalót is most tudja igazán élvezni, amikor a formákat már berakja és a számokat is ismeri 5-ig). Szerintem ne erőltesd a puzzlet, még ha azt is írja rajta, hogy 2 éves kortól. Kísérletezz valami mással (pl mágneses horgászos kirakó, vagy egyéb olyan, ahol adott formába kell beilleszteni). Én tuti várok még.
2010. szept. 10. 10:43
 3/3 anonim ***** válasza:
A lányom 28 hónapos és a 35-db-os (nagy darabok de rendes puzzle) kirakja simán. Én nem erőltettem ő akarta csinálni. Eleinte ketten raktuk utána már egyedül csinálta.
2010. szept. 10. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!