2 éves lányom nem akar szót fogadni. Ez normális ?
Szóval adott egy 2 eves kislány, pár szót mondd csak. De viszont babanyelven egész nap beszél :)
Inkább mutogat,és megérteti magát.
De viszont amit mondok neki nem hajlandó csinálni pl:hogy hozza ide a cipőjét.
És nem engedi hogy tanitsam. Arra gondolok, hogy mutatnám neki a könyvbe, hogy hol a cica , kutya stb és nem érdekli ideges lesz , ha szeretnék neki segíteni vagy tanitgatni.
Nagyon öntörvényű és erős akaratu kiscsaj .
Egyébként értelmes ,csak amihez nincs kedve nem hajlandó csinálni.
Illetve nem akar szót fogadni nem tudom már hogy kezeljem ezt , és ilyenkor hangosabban rászólok, aztán jön a bűntudat.
Elrontottam valamit ? Vagy ez normális ? Kicsit aggódom.
Kedves 13 észrevettem, ha nyugodt maradok amikor hisztizik, akkor hamarabb vege a hisztinek.jovő hónapba lesz 2 éves és viszem státuszra addig várok, hogy mit fog mondani a védőnő és a dr.
Olvasni szoktam neki sokat.
14-es Igen szoktam dicsérni minden nap , ha szót fogad .
15-ös megpróbálom úgy kérdezni jo ötlet :) köszönöm a tippet
Egész nap szeretgetem, meg mindig mondom neki hogy nagyon szeretem :) érzi és tudja is , hogy szeretve van. Inkább anyás a kislányom, rám jobban hallgat. Az evéssel kapcsolatosan valamikor jól eszik , de van időszak, amikor nem hajlandó enni főtt ételt.
Milyen praktikád van a nem evésre ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!