Mazsolához hasonló meséket keresek még, tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Esti mesének keresek még, mert lassan elfogynak a Mazsola mesék.#esti mese #Mazsola és Manócska
2022. jan. 22. 23:14
1/7 anonim válasza:
Öreg néne őzikéje, Rémusz bácsi meséi(nálunk ez a kedvenc jelenleg), Pöttyös Panni, Mesebolt, Kisvakondos mesék(ennek nem tudom mi a pontos neve, de gondolom tudod, mire gondolok😊), A világ leggazdagabb verebe
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket 😊
2022. jan. 23. 06:06
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi ezeket is! Leginkább olyasmit keresek, ami egy családról szól, azon belül vannak történetek.
2022. jan. 23. 14:38
7/7 anonim válasza:
Anna, Peti-t tudom ajánlani. Mi nagyon szerettük. Bar mar ugy tudom, nem is lehet kapni valamiért vagy ha igen akkor horror ara van. Esetleg konyvtarban lehetnek bent, ha is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!