2 éves gyerekem most 92-es ruhákat hord, vajon őszre télre 98-as vagy 104-es lesz a mérete?
Most látok jó áron őszi, téli ruhákat, gondoltam, veszek pár pulóvert, vastag nadrágot, mer őszre, télre az oviba kelleni fog. Ősszel pedig mindig bajban vagyok, amikor már szeretnék venni, még nincs választék.
Kicsit attól félek, hogy melléfogok a mérettel, de most a 104-esben gondolkozom.
Szóval azon gondolkozom, hogy szűk 1 év alatt, 2 és 3 éves kor között kb nőhet 2 méretet?
Tavaszi 98-as rucikat már vettem 🙂
Igen, kicsit rizikósnak érzem ennyire előre bevásárolni, nehéz előre kitalálni, mennyit fog nőni ebben az évben 🙂
Ennyi idősen mar egyik gyerekem se nőtt gyorsan.
Mindketten 1,5 évesen már 92-est hordtak. A fiam 14 hónapos korától.
A lányom mégis 3 éves korára váltott 98-ra.
A fiam most lesz 3 és vegyesen 98-as, 104-es ruhákat hord.
Ilyenkor már lassabban nőnek. Kisfiam 2 éves, júliusban kezdte el a 86-os méretet hordani és a bodyk, pulcsik még mindíg jók. Tavaszra már megvan a 92-es ruhatár, de szerintem nyári ruhákból is ez a méret kell majd.
Kislányom 4 éves és még bőven jó a 104-es méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!