6 éves fiúnak ajándékötlet? Mondanátok ötleteket?
Ajándékba szeretném vinni, nekem nincs gyerekem és a körülöttem se nagyon, így nincs tapasztalatom, hogy mi a “menő” náluk.
Nincs elhalmozva, nem az a tipikus mindentmegveszekagyereknek és ezer játék sorakozik család. :)
Anyuka persze azt mondja nem kell semmi, de én szeretném meglepni. Nem nagy dologra gondolok 5-10 ezer Ft közti érték.
Ti mit vinnétek? Fiatok minek örülne?
Esetleg könyv, társasjáték ötletet kaphatok?
(Tudom, hogy kor szerint lehet kapni, de jó lenne olyan, ami tényleg “megéri” és nagyobb az esély, hogy nem nyúlok mellé)
Az enyém koncertjegynek örült. Moziba is elvihetnéd. Ha játék, akkor az aktuális kedvenc mesehőssel bármi.
Illetve pont a hatodik születésnapjára kitalálta, hogy úgy szeretne igazi levelet kapni. Beizzítottam az ismerősöket, és 40 db képeslap ömlött ki a ládából a születésnapján. (Persze kilopkodtam és összegyűjtöttem, mert egész héten szállingóztak :D ) Nagyon boldog volt.
Társasban ami nekünk jó volt, bár nem nagyon érdeklik, az kockapóker, Dobble, Camel up.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!