Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van tippetek a sírás visszatar...

Van tippetek a sírás visszatartására?

Figyelt kérdés
most hagytam ott manót a bölcsiben és már tegnap is bőgtem mikor ő is sírt az ölemben, amikor visszaértem, de ma ezt elkerülném, ha lehet, tudom hogy egyikünknek sem jó ha sírok
2010. szept. 9. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a legelső nap bőgtem mikor otthagytam csak én már hazafelé az úton.Ma is sírt amikor otthagytam a szívem szakadt meg!Szerintem minél hamarabb eljössz annál könnyebb neki is meg neked is.Ne lássa,h sírsz mert az még rosszabb neki.
2010. szept. 9. 10:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondolj arra,hogy mièrt hagyod ott. Gondolom nem azèrt,hogy plàzàzni menj a baràtnöiddel, hanem hogy pènzt keress, hogy nektek mindenetek meglegyen. Ha beadtad a bölcsibe,akkor ezzel kapcsolatban se legyèl bizonytalan, tedd le, köszönj el, mond el, hogy hova mèsz ès mikor jössz èrte ès ennyi. Mond minden elköszönèsnèl ugyanazt,hogy egy pàr alkalom utàn tudja , mindig az törtènik, amit anya elmondott ès mindig jön értem,ahogy megigèrte. Önuralom. Ha kiértél a kapun, màr sirhatsz. Majd az is elmúlik.
2010. szept. 9. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:

:) Nekem bejöttek a nagy levegővételek, amikor szorul a torkom, gyorsan veszek pár nagy levegőt, közben tök semleges dolgokra gondolok: bevásárlás, takarítás stb. Akkor egy pár percre elmúlik, és mikor kijövök.... 10 zsepi hazáig :(

Viszont most telefonáltam be, mire becsuktam az ajtót (kaput), már meg is nyugodott (kopp-kopp-kopp).

2010. szept. 10. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!