Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért folyik a nyála?

Miért folyik a nyála?

Figyelt kérdés

Kisfiam jövő hónapban 3 éves lesz,már minden foga kint van.Mégis teljesen úgy viselkedik,mintha jönne a foga.

Folyik a nyála,állandóan a szájában a keze,és rágja a ruháját a kezét ami a keze ügyébe kerül.Van ilyen tapasztalata valakinek?

2008. dec. 14. 23:55
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

Beszél már a kisfiú? Mindig is így volt, vagy csak visszatért a nyálzás? Előfordulhat, hogy rossz szokás, egyszerűen nem nyel és rá kell szólni.

Szélsőséges esetben fogyatékosság "jele" lehet, de ezt kizárom, hiszen 3 éves korban észrevettétek volna ha nincs minden rendben a gyerekkel.

2008. dec. 15. 10:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Már beszél.Egy pár hete kezdődött ez nála.Amúgy rendben van a gyerek.
2008. dec. 15. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekünk is ez volt a problémánk, rászólhattam én...

Mint kiderült orrmandula nagyobbodása volt, ez akadályozta a levegő normális bejutását és ezért volt résnyire a szája nyitva, próbáld ki, neked is folyni fog a nyálad!

Sztem vidd el fül-orr-gégészhez, hátha nektek is ez a problémátok, csak nem tudsz róla.

Nálunk azóta minden rendben és sokkal tisztábban is beszél.

2008. dec. 28. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!