Hogyan lehet leszoktatni egy 1 évest a harapásról?
12: ennél jobban túldrámázni nem tudtad volna :DDDD 15 év múlva? :DDD Annyira nevetséges, hogy őrület!
Megharapsz valakit, akkor meg fogja védeni magát. Akkor is, ha az anyád az. Ennyi a tanulság. A dráma, amit itt előadtál, meg egy életre szóló bizalomvesztés, az több, mint nevetséges.
Én egyedül csak azokat a gyerekeket tudom sajnálni akiknek ilyen közegben kell felnőniük. A lehető legnagyobb gyengeségre utal a szülő részéről az, ha kezet emel a gyerekére úgy, hogy az még csak megvédeni sem tudja magát hisz sokkal gyengébb. De ti persze nevelitek a kölyökbe, hogy nem bánthatja a szülőt, és még csak vissza sem szólhat.
Agresszióra agresszióval válaszolni? Később is nézd és viseld el az agresszív gyereked ...taps nektek!
Mondd, neked elgurult egy kereked? Komolyan kérdezem, nem látod, hogy itt azt írják, hogy reflexből? Mi bajod van, most komolyan?
Én azt sajnálom, hogy a gyereked nem tanulja meg a dolgok következményét és azt hiszi, akárkit akármikor lehet bántani, anélkül, hogy következménye lenne. Ennek is kb. annyi a valóság alapja, mint annak, amit te írsz. Nulla.
Ha hirtelen belecsíp valami a lábamba, akkor odaütök. Ha szúnyog volt, megdöglik, ha a gyerekem, akkor megtanulja, hogy nem haraphat a combomba, mert az szar. Ha ettől aggresszív gyereket nevelek, akokr vállalom. Csak épp ne keverjük össze azzal, hogy egy felnőtt idegből nekimegy az 1 évesnek, mert ilyet itt senki nem írt! Az, hogy neked bajod van, az nyilvánvaló, hogy mi, az a te dolgod, de kezeltesd magad!
Az én gyerekemet neked nem kell sajnálnod:) és nem érdekel, hogy idegből vagy reflexből kap-e a magát megvédeni nem tudó gyerek. Nekem nem fogod megmagyarázni azt, hogy ennek bármi haszna van.. reflexből sem ütök gyereket. Itt nem nekem van problémám:)
1éves a lányom ha megharap, bizony rászólok és elhúzom a fejét. Hozzáteszem, eddig talán 3× harapott meg. Van következménye a tetteinek és lesz is. De sosem a verés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!