"Lepasszolnál" egy 4 éves gyereket 4 napra, amíg elutazol Szilveszterezni?
Az én gyerekeimnek sok lenne, még a 6 éves "nagynak" is, szóval nem.
De a te gyerekedet te ismered.
Ez az adott gyereken múlik
Az enyém 2 éjjelnél többet megviselne
Volt rá pèlda, kènyszerből.
Szóval, ha a gyerek olyan, akkor simán, ha nem, akkor pedig nem..
Viszont, ha ennyire szükségét èrzi a szülő, hogy 4 napot bulizzon, az àltalában olyan gyerek mellett van, akinek nem fér bele 4 nap..
Az enyém örülne is neki, alig várja a varázsszót, hogy mehet a nagyiékhoz. Alig bírjuk hazaimátkozni utána. Ha kimondjuk, hogy pár napig a nagyinál lesz, akkor fejen pörög fél napig, hogy mikor mehet már. Szóval így simán.
Ha nem ilyen a viszony, akkor nem.
Ha megbízok abban, akinél lesz, és már többször volt nála 2-3 napokat, akkor igen, simán.
Engem is lepasszoltak, egyáltalán nem viselt meg már kicsiként sem volt szoros kapcsolatom a szüleimmel, volt hogy heteket a rokonoknál voltunk suli előtt is nélkülük.
Az én gyerekemmel ezt nem lehetne megcsinálni, egy napot volt csak eddig nélkülem, 7 éves, nem bízom meg egy rokonban sem, illetve a gyerek tapad rám.
Mi simán “lepasszoltuk” a gyerekeket ennyi idősen akár 1 hétre is.
Egyszer épp vittük őket az anyósomhoz, amikor a lányom lelkendezett a bátyjának a kocsiban:..... a nagymama minden nap fog palacsintát sütni. Mintha 1 hétig szülinapunk lenne.
Mindenki jól járt. A nagyszülők boldogan unokáztak, a gyerekek dugig laktak palacsintával és bandáztak az unokatestvéreikkel, mi meg 1 hétig randiztunk munka után a férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!