Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyiket válasszam és jobb-e...

Melyiket válasszam és jobb-e a sima pelusnál?

Figyelt kérdés
Pampers Active bugyipelenkáról kérdezek. 20hós kisfiam 11kg és jó húsban van. Sima pelusból 5-öset hordunk, kipróbálnám most ezt is. A kg-os meghatározás viszont úgy szól: 7-18kg-ig vagy 11-25kg-ig. Akkor most melyiket válasszam? Szeretném azok véleményét kikérni, akik használnak ilyen bugyipelust.
2010. szept. 7. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:

inkább a nagyobbat vedd ha nagyon bő rá akkor veheted a kisebbet is utánna elteheted később jó lesz rá

de ha a kisebbel kezded előfordulhat hogy a husis combját nagyon megszoritja és teheted félre.

2010. szept. 7. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi az 5-ös méretet használtuk eddig,de most 6-ost vettem.Jelenleg 13 kiló a kisfiam.A 4-es méretet 10-11 kilósan használtuk de nagyon kevés ideig, csak két csomaggal vettem belőle utána már csak 5-ös méretet vettem.Ezt az 5-ös méretet kb 2-3 hónapja használjuk de már ez is szorítja oldalt, ezért váltunk.Még nem tudom milyen lesz a nagyobb mert neten vettem talán holnap megkapjuk.

2010. szept. 8. 19:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de mivel jobb a sima pelusnál?
2010. szept. 9. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!