Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan változott? (Evés, bölcsi)

Hogyan változott? (Evés, bölcsi)

Figyelt kérdés
Volt olyan akinek keveset evő gyereke bölcsibe kerülés után még kevesebbet evett?Kislányom mindig keveset evett és így is voltak rossz szokásai. pl. a kenyér héját nem ette meg, csak katonákat evett, a főzeléket és a husit egyben nem fogadta el. Mióta bölcsis még kevesebbet eszik, volt, hogy egész nap nem evett csak itthon. Amióta elkapott egy szájfertőzést még rosszabb a helyzet. Azóta kanállal nem hajlandó enni és ha meghallja, hogy "főzelék" már kezdődik is a hiszti, pedig nem erőltetem az evést, de inkább kihagyja az ebédet minthogy kanállal egyen. Fog ez változni? Mikor? El vagyok nagyon keseredve...
2010. szept. 7. 14:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a bölcsiben majd látni fogja a többi gyerektől, hogy ők hogyan csinálják. Az én fiam sem az evészetéről volt híres, sokszor azt hittem éhen fog halni! :)

Most meg képzeld el, annyit eszik, mint egy kis elefánt! Reggelizni a két éve alatt talán egyszer nem reggelizett, a bölcsibe, gyönyörűen eszik. Ebédre, van hogy még repetát is kér. Haza érünk, és már enni kér. Nyugi, meg fog az indulni, csak ne stresszeld magad.

2010. szept. 10. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!