Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves gyerek minden nap...

3 éves gyerek minden nap fürdik (és pancsol), vagy csak zuhanyzik?

Figyelt kérdés
Vagy hétköznap zuhany, hétvégén fürdés, ha több idő van? Az esti rutint szeretném kicsit lerövidíteni.

2021. dec. 20. 13:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom miért pontozták le a 3-ast, de az én 3,5 éves fiam is csak 2 naponta fürdik. November óta nem jár oviba, mert én itthon vagyok. Nem izzadós, a szobában játszik bent a szőnyegen. Természetesen, ha összekoszolja magát, vagy leizzad kint az udvaron, akkor fürdik. De mostanában csak levegőzni megyünk ki egy kicsit. Arcmosás reggel-este is van. Nem koszos, büdös.
2021. dec. 20. 15:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindennap 4 éves lefurdetem én utánna játszik
2021. dec. 20. 16:44
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
Zuhanyzás van, szinte mindig, mert ekcémás. De ez ilyen ahány ház, annyi szokás. Szerintem amit itt eddig írtak, az mind rendben van. (Igen, a 2 naponta fürdés is.)
2021. dec. 20. 20:27
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
A 2 naponta fürdetők azért remélem legalább az intim részeket megmossák, néha messziről megcsap a szobatiszta gyerekem “egyedül wc-zek” mániájának eredménye amikor a szennyesbe dobom az alsó ruházatát, tuti nem hagynám abban a szagban pácolódni 2 napig.
2021. dec. 20. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

14, szerintem ők ugyanazok, akik a másik kérdésben írják, hogy új nadrágot se kap naponta az ovisuk 🙈

Ha látnák, hogy hogy pisilnek a az oviban...eszükbe se jutna nem naponta cserélni.

2021. dec. 20. 20:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap fürdik, pancsol kb 20 percet. 5.5 éves kislány.
2021. dec. 20. 22:21
 17/18 anonim ***** válasza:
39%
Néha ha csak bent vagyunk, akkor kihagyjuk a bőrük miatt (nem ekcéma, de nagyon száraz nekik is), ilyenkor popsitörlővel áttörölgetjük a fontos testrészeket este. 7/5 nap viszont nagy, közös pancsolás van. 😊 4, 3 és 1 évesek.
2021. dec. 21. 04:11
 18/18 anonim ***** válasza:
87%
Kedves 15-ös! Bármilyen hihetetlen minden nap tiszta ruhát kap. Azt is írtam, hogy nem jár oviba. Amíg járt, minden nap fürdött. Itthon viszont megtanult normálisan WC-re menni, sőt ügyesen használja a nedves wc-papírt is. Természetesen, kaki után segítek neki. Nincs pisi/kaki szaga, mert 1 nap nem fürdik. Mosakodni pedig reggel - este mosdik. Lehet leszólni a másikat ismeretlenül, de láttam én már olyat is, hogy minden nap elpancsikált a gyerek a kádban, de meg nem fürdették, csak ahol leázott. A nyaka, füle csupa retek volt.
2021. dec. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!