Fèrfikènt beöltöznèl sellőnek vagy hercegnőnek ha a kislányod azt szeretnè?
Miért is ne? Nem minden kislány vevő a fiús játékokra,hogy autókázni vagy rendőröset játszani lehessen vele ezek helyett.
Ők kislányok.Kifestenek,rajzolnak veled,és ha be kell öltözni tündérek,hercegnők,sellők akarnak lenni..
Amúgy is kikérem magamnak.Habfiú.
Egy "normális hetero férfi" nem érzi magát kényelmetlenül,mert nincs oka rá.
Ha te kevésbé érzed magad férfinak és főleg heteronak csak mert más ruha van rajtad az rég rossz.
Össze cseréled véletlenül az asszony zokniját a sajátoddal és még a végén neki állsz körmöt festeni meg főzni.
Hagyjuk már ezt a hülyeséget,semmivel nem vagy kevésbé hetero vagy férfi,csak mert hülyéskedsz/játszol a lányaiddal és felveszel egy jelmezt.
Amúgy se mondta senki,hogy legyél sellő lány,"triton" is a mesében (igen,100x láttam a lányommal,mégsem lettem b*zi.) egy férfi sellő,és semmi nőies nincs benne.
Félig hal,félig pali.
De tudod mit? Inkább leszek a nem normális hetero apuka aki jól el tud játszani a lányaival is mint egy hisztis p*csa akinek minden kínos és b*zis.
Ha a fiammal el robotozok és kocsizok akkor a lányommal miért ne játszanék olyat ami az ő nemének való.A fiam férfias legyen,a lányom nőies.Már pedig,ha azt akarom hogy nőies legyen nem a foci labdát kell mindig elő venni játszani.
Miféle képet mutatsz neki ami nem helyes? Eleve kifogásolható lenne az,hogy beszélő egeres meséket néznek (Miki..) és olyan lények létezését hiszik valósnak ami nem az.
De gyerekek,meg tanulják már max pár éves korukra,hogy az csak a mesében van úgy.
Nem csak női sellő van,és amúgy sem fog a gyereked b*zinak nézni,azt se tudja mi az.
A fiad se akar majd sellő lenni csak mert te azt a ruhát vetted fel a lányod kedvéért.Ugyan úgy ő akar majd lenni a rendőr,a tűzoltó,a Pókember,és ő meg (bár a fiúk nálunk sose voltak beöltözősek) azt fogja várni,hogy mikor öltözöl át batmannek vele.
Voltam én már szuperhőstől kezdve kifestett babáig minden a gyerekekkel,mégsem néznek sem szuperhősnek sem nőnek.
Túl sokat gondoltok bele mindenbe,és hisztiztek okvetlenül.
Nem akarsz játszani a gyerekeddel? Jó,az ő baja,és a te szégyened.Bonts ki egy sört és rohadj a kanapén,panaszkodj az asszonynak a politikáról meg a koronáról.Nagyon f*sza 'férfias hetero' (bár ez kinek az? Nők? Ez férfiasabb?) leszel,csak neked normális hetero apukának kellene lenni,nem egy s*ggfejnek akivel semmit nem lehet csinálni amihez épp a GYEREKNEK lenne kedve.Ugyanis a játék első sorban róluk szól,hogy ők mit élveznek..
Apám egy kifejezetten homofób ember, mindigis szidta a melegeket, és bár 10 éves korom után évekig alkesz volt, azóta meg megromlott a kapcsolatunk és nem igazán beszélünk, de 10 éves korom előtt nagyon apás voltam, sokszor megnövesztette a haját, mert én be akartam fonni, hagyta hogy kifessem a körmét rikító pirosra és simán elment úgy munkába(és egyébként szakmunkás volt, a munkatársai nem azok a haladó szellemű emberek voltak, pláne akkoriban, és ott se volt furcsa senkinek, mert miért is lenne fura, ha az apuka örömet akar okozni a lányának?), de még azt is hagyta, hogy gyereksminkkel kifessem. Nyilván sellő/hercegnő jelmez nem volt otthon, de szerintem be is öltözött volna, ha úgy van. Ez csak játék és az apuka is törődik a gyerekkel, ő is játszik vele, nem lehet minden kényelmetlent meghagyni az anyukának.
Most egy gyerek el tudja választani a mesét, a játékot a valóságtól. Nem fogja nőnek gondolni az apukát, csak mert az hagyta, hogy ki legyen festve a köröme, vagy valami.
Hölgyeim,18-as pasi az élő példája,hogy miért ne kezdj ki akárkivel.
Alaposan járj utána,hogy mondjuk náluk anyu meg apu nem-e testvérek,az illetőnek nincsenek-e (akár örökölhető) defektjei,nem-e vall olyan nézeteket ami nem fér össze mondjuk egy gyermekvállalással..
Azért ennyi a degenerált,mert van aki még így is szül az ilyennek is.
Inkább ne,jó? X év múlva csak a pedagógusok meg az internetezők szívnak vele..
Nem,semmi b*zis nincs benne,játszol a gyerekeddel.Mert ugye bár azt is kell legalább ameddig az asszony pihen egyet vagy fürdik vagy amit akar.
De ha ekkora fóbiád van én azért megnézetném magam agyturkásszal.Az már súlyos,ha még a gyerekekkel való játékban is találsz melegekkel kapcsolatos témát,és abból kiindulva,hogy aki a legjobban mutogat ujjal a másikra mindig az a legsárosabb,hát..még te magad is lehetsz az.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!