Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Falvédő ügyben kérnék segítség...

Falvédő ügyben kérnék segítséget? Kell nem kell?

Figyelt kérdés

Emeletes ágyat akarunk venni a 2 éves lányomnak. Fal mellett lesz. Érdemes venni falvédőt és felrakni?

Köszönöm!

2010. szept. 6. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia. nekünk van, szerintem hasznos mert ahideg a fal, másrészt meg legalább nem keni a falat, hanem a flvédát az meg ugyis mosható.
2010. szept. 6. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, hogy ne szívja a fal a kis testét. Bár ha a fűtés jól meg van oldva nálatok, akkor lehet, h pár nagyobb plüss, vagy párna is megteszi, amiket köréje raktok.
2010. szept. 6. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi családi házban lakunk és az ágya hiába nem főfal mellett van, mégis télen hideget sugároz, így nagyon jó szolgálatot tesz. Azon kívül,ahogy már előttem írták, nem a falat keni össze.

Én megvettem az anyagot (a hátoldal régi vászonlepedő a déditől, a bélés vatelin, a fedőanyagnak nem tudom, mi a neve, méteráru üzletben ajánlották), vettem rá díszeket, figurákat, régi maradék anyagokból szabtam ki különböző méretű és színű, mintázatú zsebeket, varrónővel pedig megvarrattam. A lányom imád pakolászni benne és még jó szolgálatot is tesz! Mindenképp ajánlom!

2010. szept. 7. 15:00
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat lányok!!
2010. szept. 7. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!