Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek miért csinálja...

Szerintetek miért csinálja ezt az 1 éves fiam?

Figyelt kérdés

Ha hárman együtt vagyunk és apa átmegy egy másik helyiségbe a fiam rögtön keserves ordításba kezd és teper utána, viszont ha én megyek ki a szobából és csak ketten maradnak apával ,semmi gond.

Illetve eddig ha éjszaka megébredt, benyúltam a kiságyba a rácson ketesztül, megfogtma a kezét, megnyugodott és csenben maradt. Most meg nemhogy csend lenne ,méginkább üvölteni kezd, ha próbálom simizni.

De ha a férjem átrakja közénk az ágyba, máris minden ok.

2010. szept. 6. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 1 éves kora után egyre apásabb lett. Eddig mindig csak én kellettem,most már annyira nem. Ez biztos ilyen korszak. Most élik meg,hogy nem csak anya van a világon. Szerintem lesznek olyan idöszakok ,amikor megint csak anya,majd újra apa.
2010. szept. 6. 10:29
 2/3 poci-maci ***** válasza:
nekem a 16 hós kisfiam van így hogy rettenetesen apás! Ha apa éppen tusol akkor addig sír míg ki nem nyitom neki az ajtót, hoyg bemenjen hozzá, vagy ha reggel megyen dolgozni akkor is képes felkelni fél6kor hoyg apával legyen, de mindenki azt mondja hogy a fiuk nagyon anyásak de úgy látszik hogy többen vagyunk így!! :))
2010. szept. 6. 11:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor nem vagyok egyedül...

2010. szept. 6. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!