Beadatjátok az 5-6 éves gyereketeknek a covid elleni védőoltást ha már lehet?
Figyelt kérdés
Én nem szeretném, de mert félek ha nem kapja meg utána kitalàljàk csak az oltott mehet óvodába meg ide oda.#Covid, koronavirus, gyerek, védőoltás,
2021. dec. 8. 14:05
21/28 anonim válasza:
Örülök, hogy estére megjöttek a józanul gondolkodók!
22/28 anonim válasza:
Ferjemmel mi be vagyunk oltva, de a gyereket nem oltatjuk. A saját testemrol én hozok döntést, a gyereknel nem vállalnam a felelősséget/buntudatot ha kellemetlen mellekhatasoktol szenvedne most vagy később. Egyébként már voltunk covidosak kétszer(még oltás előtt) és a gyerekeknek semmi bajuk nem volt...
23/28 anonim válasza:
sajnos nincsenek még "kész" ezek a vakcinák! én beoltattam magam,és úgy vettem észre, 1 - 2 centit nőtt a péniszem.az asszony megelégedésére, viszont kicsit szorít a gatya!
25/28 anonim válasza:
Gyerekgyilkos lennek mert megvedem a gyerekemet? Na ne rohogtess már.
27/28 anonim válasza:
@27, Ibuprofent se adj a gyerekeknek, a paracetamol májkárosító, az Algopyrin a vérképet cseszi szét, remélem, te semmilyen gyógyszert nem adsz a gyerekeknek! Majd a javasasszony ráolvas.
28/28 anonim válasza:
#28 érvelsz ide nem illő hülyeségekkel. Köze nincs a kettőnek egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!