Milyen vicces dolgokat mondtak már a gyerekeitek?
Unokaöcsémre vigyáztam egyszer, lehetett olyan 3 éves, és kiszaladt a számon, hogy lúzer. Aztán amikor vittem haza az anyjának, akkor megbotlottam a küszöbben, és elvágódtam az előszobában. Sógornőm rögtön kérdezte, hogy rendben vagyok-e, mondtam, hogy minden oké, csak elbotlottam, mert olyan ügyetlen vagyok. Mire a gyerek:
"Lúúúzer."
"ANYA! Lerajzolhatom a pókot? Persze, kicsim, rajzoljad."
Tiszta filctoll az ablakpárkány... Mert a csajos lerajzolta a pókot. Tehát konkrétan a pókra akart rajzolni és nem a pókot a papírra. :)
Kislanyom 14 hónapos volt, ügyesen "beszélt" már, de ez volt az első alkalom, amivel nagyon meglepett es nagyot nevettem.
Este megyek be a szobájába, felkiáltok, úristen mi van itt??? (Költőinek szánt kérdés volt) Jött utánam es válaszolt: Kupleráj! 🤣🤣🤣 Sokszor hallhatta az tuti, de hogy így válaszolt nekem, vicces volt na.
A nagyobbik kislanyom 3 éves es olyan beszolasai vannak,hogy rendesen fetrengunk a rohogestol idonkent. Van egy gyerekszajas fuzetem, abba irok minden ilyet.
Leirok nehanyat, amik a heten hangzottak el.
1.Ott voltunk a jatszoteren, odament egy anyukahoz: Kepzeld, engem Taylor Swiftnek hivnak. Bizony a szuleim frankón igy neveztek el.
(imádja Taylor Swift zeneit)
2. Bevittem a Lulu(kishuga)szobaja egy krumplit, de nem reagalt semmit. Szerintem meg azota sem tudta feldolgozni ezt az eseményt.
3.Kepzeld ma a Zente megkerte a kezem!
En:komolyan? Es mit csinaltal?
Hat sirva fakadtam majdem olyan agresszivan kerdezte meg. De mondtam neki, hogy kulturaltabban kerdezze meg újra es akkor majd eldontom. (Kis hatasszunet utan hozzatette):De egyebkent nemet fogok mondani sajnos, mert ő nem az én korosztályom.
4.Bekapcsoltam egy zenet, ami nem Taylor Swift volt, erre a kislanyom: mi ez a zene?Ettol sirni tudnék olyan bubanatos. Ez mar buntetendo!
Na meg egy utolsot irok:)
5.Enekelgettem a kistesojanak egy dalt a delutani alvas alatt. Makd atjott a saját szobajabol: Anya, azt mondtad,hogy most aludni kell, de ugy rikacsolsz, hogy ezzel csak felzargatid az agysejtjeimet. Kerlek szepen legyel halkabb, mert elveznem a csendet, most, hogy a Lulu nem sikongat.
Olyanokat mond,hogy komolyan nem tudom honnan veszi.
Multkor valami pinacoladrol beszelt, meg a fodor mentarol😂
Hát imádom az összes választ! Írjatok még nyugodtan!😁❤
Kedves utolsó! Miért vittél krumplit a lányod szobájába?😂
#15 vagyok
Bocsi, rosszul fogalmaztam.
Azt a mondatot a kislányom mondta. Ő vitt egy krumplit a húga szobájába, de, hogy miert azt nem tudom😂😂😂 mikozben foztem, ellopott egyet a pultrol es odaadta a kicsinek😂
Amugy szerintem abszolut igaza volt, hogy a testvere nem tudta feldolgozni, mert valószínű en is neztem volna nagyot, ha odarak random egy krumplit elem😂
Jaaa, így már értem!😂😂 Hát ez jó😂
Ez egy örök rejtély marad🤔😂
A hat éves lányom szeretne papagájt, de mivel macskákat tartunk, ez nem lehetséges. Meg is beszéltük, és elfogadta, hogy amíg megvannak a macskák, addig nem lesz madár, de ha felnõtt lesz, nyugodtan tarthat majd papagájt. Megértette, és lelkiekben készül is az eljövendõ madártartásra.
A múltkor azt kérdezi:
-Anya, ha nagy leszek, nekem is lehet férjem?
-Persze hogy lehet.
Kicsit elgondolkodott, majd hozzátette:
-Én csak akkor fogok férfit tartani, ha a papagáj már megdöglött.
#19 vagyok. Eszembe jutott még egy.
5 éves korában a lányom fürdés után szeretett még bent maradni a kádban pancsolni. Én addig kimentem és tettem a dolgomat, miközben a zárt ajtón keresztül hallgattam, ahogy énekelget, dumálgat. Persze ha nagy volt a csend, ránéztem minden rendben van-e.
Egyszer egy ilyen alkalommal gyanús csend volt, ezért a csukott ajtón keresztül beszóltam:
-Kicsim, nem akarsz még kijönni?
-Még játszom!
-Ugye nem pazarlod a szappant?
-Ne-eem! ..... De nem kell bejönni megnézni!
Úgy döntöttem jó fej leszek, és nem mentem be megnézni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!