Milyen módszerrel lehet megoldani a szekrények, lépcsők stb sarkainak tompítását hogy ne legyen olyan hegyes?
Nálunk a férjem hozott a munkahelyéről spéci 2 oldalú ragasztót. Sokkal jobb, mint a bolti. Mi azzal tettük fel a sarokvédőket. Nem hagyott nyomot.
Nem tekercses volt, mint a cellux, hanem ilyen 2cm-es fehér kis téglalapok voltak.
Felesleges
Pàr alkalom után megtanulja a baba
Szerintem ez ilyen öngerjesztő folyamat. Először leültünk és átgondoltuk hova is kéne venni. Végül már mindenben a potenciális veszélyforrást láttam, nem csak a sarkokban, de a szekrények, asztalok, stb. éleiben is. Csak az étkező asztalra kellett volna 8 db sarokvédő és akkor még mást nem is számoltam. Végül úgy döntöttünk, hogy sehova nem veszünk. Egyetlen szekrényajtóra vettünk gyerekzárat, ahol a tisztítószereket tartjuk.
Nem mondom, hogy sosem volt fejelés, de azért szerintem egyszerűbb, ha már most megtanulja, hogy a bútorok körül óvatosan kell mozogni. Mindentől nem tudod megvédeni.
Kétoldalú ragasztóból egyébként lehet kapni olyat, ami elvileg nem hagy nyomot leszedéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!