Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elsőben jónak számít, ha a...

Elsőben jónak számít, ha a gyerek mindenből jól megfeleltet kap szöveges értékelésként?

Figyelt kérdés
Még a szorgalmira is és a készségtárgyakra is.

2021. nov. 11. 06:06
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
A 29-es válaszoló pedig primitív és rosszindulatú. :)
2021. nov. 11. 14:15
 32/35 A kérdező kommentje:

25-ös. Nem helytálló az elemzésed, de nem magyarázkodom tovább, aki érti, érti, aki pedig nem, az ezután sem fogja.

Viszlát! :)

2021. nov. 11. 14:24
 33/35 anonim ***** válasza:
Szerintem elsőben nem baj a négyes. Amúgy meg szubjektív is. A fiam mindenből négyes volt, aztán iskolát váltottunk (nem emiatt), utána mindenből ötös lett.
2021. nov. 11. 20:45
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te vagy az, aki nem is hajlandó elgondolkodni semmilyen válaszon, amelyik nem arról szól, hogy persze, milyen igazságtalan, hogy nem kitűnő a gyerek az iskola harmadik hónapjában.
2021. nov. 12. 08:02
 35/35 anonim ***** válasza:

Látom régebbi a kérdés, de mi is pont így jártunk. A lányom összes dolgozata 90% feletti volt egész évben, matekból csak 100%-ost írt. Az év végi 1 perces olvasás felmérésen ő lett az első, a második helyezetthez képest

plusz 38 szótagja lett. Már oviban olvasott, nyomtatottan írt, szóval nem volt nehéz dolga. Hiába volt neki ,,unalmas,, a suli mindent lelkesen megcsinált, szorgalmi stb. Mégis félévkor csak megfelelően teljesített értékelést (3-as), most év végén pedig jól teljesített (4-es) értékelést kapott. Mivel más szülőkkel jóban vagyok kiderült, hogy több olyan gyerkőc van az osztályban aki 80% körüli eredményekkel kitűnő lett. Nem bírtam ki és óvatosan rákérdeztem a tanárnàl. Kapaszkodj meg! A tanár azt mondta, azért csak jól megfelelt a lányom mert neki több volt az alap tudása iskolakezdéskor. Ezért nem lenne igazságos ha kitűnőt kapna. Ezt így leírta üzenetben. Félévkor még nagyon mérges voltam, most év végén már csak nevettem. Én tudom, hogy ügyes és kitartó és büszke vagyok a kicsimre. Nem mellesleg várom a 2. évfolyam végét ahol már csak a százalékok és pontszámok fognak számítani.

2022. jún. 23. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!