Van ötletetek arra, miben tároljam a gyógyszereket?
Figyelt kérdés
Még pici a babám, de már most eszembe jutott, mi lesz, ha elkezd járni. Ugyanis most az éjjeli szekrényem alsó fiókját használjuk gyógyszerek tárolására, szóval a "házi patika":) Van valakinek valami jó ötlete arra, hogy mivel onnan muszáj lesz elrakni, hová, mibe rakjam. Létezik például nagy táska kimondottan erre a célra? Ha igen, hol tudom beszerezni?
Előre is köszi!
2010. szept. 3. 14:44
1/8 anonim válasza:
Szia!
Onnan minél hamarabb vedd ki, az én kislányom imádja az éjjeliszekrényünk fiókját ki-be pakolni.
Nekünk a mosogató felett van egy polc, egy dobozba téve ott vannak. Anyukáméknál a fürdőszobaszekrény legfelső polcán voltak a gyógyszereink szintén dobozban.
Mindenképp magasra tedd, hogy ne tudja elérni.
2010. szept. 3. 14:48
2/8 anonim válasza:
az egyéves lányom mindent, de tényleg mindent megtalál és rendszerint szétszed, mi a magasba menekítettünki mindent, a fiókokban csakis olyan dolgok maradtak amiknek nem árt a strapa. A gyógyszerek a szekrényünk legfelső polcán vannak egy dobozban, az a legbiztosabb, bár mióta már székekre is felmászik, az a hely is veszélybe került.
2010. szept. 3. 14:50
3/8 anonim válasza:
Egyelőre jó ideig elég lesz, ha magas helyen tárolod a számára veszélyes dolgokat (éles szerszám, gyógyszer, bármiféle mérgező anyag) Ha úgysem éri el,akkor lényegtelen,hogy miben van.
4/8 anonim válasza:
Nálunk az egyik szekrény legfelső polcán egy dobozban vannak. Én is lábujjhegyen érem el. Mi egy cipősdobozt haználunk
5/8 anonim válasza:
ÉN is cipős dobozban tartom a gyógyszereket a spájzban. A spájzajtó pedig be van zárva, mert 2 éves fiam állandóan rájárt a csokira, ropira.
2010. szept. 3. 15:10
6/8 anonim válasza:
Műanyag átlátszó doboz-valamelyik mosópor zacskós, folyékony változata volt benne, kb 20x20cm-es.
Ez a fürdőszoba szekrény tetején van. 2 ilyen dobozunk van, egyik a fiúnk a másik a mi gyógyszereinké.
2010. szept. 3. 15:13
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megyek és túrok egy dobozt a szuterinból:)
2010. szept. 3. 16:36
8/8 anonim válasza:
Nekem fémdobozban vannak, a konyhaszekrényben. De a fürdőbe gondoltam volna a gyógyszeres szekrényt megvenni, aztán így maradt, jobb is, mert úgyis a konyhában iszunk hozzá vizet is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!