Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy bírjátok a bölcsit? Aki...

Hogy bírjátok a bölcsit? Aki a héten kezdte?

Figyelt kérdés
Gyerkőc és Anyuka is érdekel!
2010. szept. 3. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Bocsi off.

Hétfőn kezdjük, én már bele vagyok betegedve :(

2010. szept. 3. 13:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Jaj ne is mondd! Mi szerdán kezdtük, ma kellett először bent hagynom. Kint ültem az előtérben. Úgy ordított mint a sakál. Utána az udvaron is. Hát én ebbe belehalok azt hiszem! :(
2010. szept. 3. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Mind belehalunk egy kicsit a bölcsikezdésbe :-) de utána jó lesz, meglátod. Kitartás.
2010. szept. 3. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi is szerdán kezdtük de nekem még nem kellett egyedül hagynom. Majd a jövőhéten meglátjuk.
2010. szept. 3. 20:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Az első hét nem is olyan vészes, mert újdonság a picinek. Vele egyidős játszótársakkal gyorsan eltelik az idő. Majd amikor ott alszik és véletlenül akkor ébred fel, amikor érte mész. Na akkor történik az a "nagy" sirás..

Mi februárban kezdtük. 30 hónapos a lányom.

Kegyetlen dolog ám, amikor úgy szalad ki a szobából, hogy anya nem vár meg:((

Amúgy meg vannak olyan napok is, hogy nem is akar hazajönni, mert még egy kört tesz a motorral, még egyszer lecsúszik a csúszdán. Még egyszer kell pisilni. Meg kell mosni a kezem, majd 10 perc múlva eszébe jut, hogy az arcát nem mosta meg.

5 perces hazaindulás nálunk fél óráig is eltart)))

2010. szept. 5. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!