Mennyibe kerül 1 hónapban a bölcsi (Db-ben, de más városból is írjatok)? Miket és mennyit kell befizetni, beadni az ellátáson (étkezésen) kívül?
Ezt a kérdést én tettem fel, szemezgess, hátha megtudsz belőle valamit, ami érdekel. Igaz budapesti vagyok... de hátha felétek sem nagyon van másképp.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Köszi, sok érdekes válasz volt, a 30000-es sztm nem állami bölcsőde, az nagyon durva lenne havonta.
Mi szeptembertől kezdjük az napi 3x étkezés 330 Ft naponta, így havi szinte ez 6500-7000 Ft, csoportpénz 1000 Ft havonta (én ezt soknak tartom, azért, mert mindent be kell vinni, nem tudom mire költik évente azt a 10000 Ft-ot gyerekenként?!)
Szóval ezért kérdeztem, hogy máshol hogy megy ez.
Várok még válaszokat! Köszi
394/nap, vinni: két zsepi, két cs szalvéta, popsitörlő, pelus, váltó ruha,cipő.
Gyümölcsöt ott adják, ágynemút is ott adják. Ja és havi 500 ft a csop.pénz. Karácsonykor kapnak haza vihető játékot és a bölcsibe is hagyott játékot.
Nálunk (Gyulán) 320,- Ft/nap/hó. Előre kell fizetni, de, ha beteg a következő hónapban azokat a napokat beszámitják. Pelust igény szerint, 1 db bébiszappant, 100-as papirzsepit, 2 tekercs wc-papirt kell vinni. Ágynemű, váltócipő és váltóruha saját.
8-kor reggeli, 10-kor uzsi, fél délben ebéd, 3-kor uzsi.
Különpénz nincs. Rajzokat hazavihetjük. Kisebb ajándékokat kapnak. Névnapra, szülinapra, ünnepekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!