Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hova adjam be, bölcsire még...

Hova adjam be, bölcsire még van esélyünk?

Figyelt kérdés
2 és fél éves most a kislányom. Idáig úgy volt, hogy csak jövő ősszel menne közösségbe, akkor már oviba. Hirtelen úgy alakult az életünk, hogy muszáj visszamennem dolgozni (a férjem munkanélküli lett, és az új állása anyagilag sokkal rosszabb, az én munkahelyemen is történtek változások és ha nem megyek vissza akkor nem tudják tovább tartani a helyemet). Most van 1-2 hónapom, hogy "elrendezzek" mindent és visszamenjek dolgozni. Hova tudom beadni a kislányt, milyen lehetőségek vannak? Bölcsi esélytelen, és a magánbölcsi esetleg? Olvastam valahol a családi napköziről, az mit takar?
2010. szept. 3. 07:58
 1/3 anonim ***** válasza:
A bölcsödékbe folyamatos a felvétel, amig van férőhely. A mi kisvárosunkban folyamatosan van hely pl.
2010. szept. 3. 08:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy Bp-ről lenne szó.
2010. szept. 3. 08:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy az új szabályozás szerint két és fél éves kortól már felveszik oviba.
2010. szept. 3. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!