Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit pénzt adjak a babysitt...

Mennyit pénzt adjak a babysitternek, ha az az ismerősöm?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük a szomszéd anyukával,ha vissza megyek dolgozni vigyázna a 2 kisfiamra.

Ő nem dolgozik,van egy annyi idős kisfia,mint az én nagyobbik csemetém.4 naponta vigyázna rájuk 1-1,5 órát.

Ő nem mondja mennyit kérne,azt kérte döntsem el én...

De ez nekem olyan kellemetlen,mert nem vagyunk gazdagok,és keveset sem akarok adni.

Mennyi az annyi szerintetek?

2010. szept. 2. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Hivatásosok 800-1200 forint per óra dijat kérnek minimum. Gondolj valamit ki ez alapján. De ha eleve ekkora a gyereke, és csak 1-másfél óra, én bizony nem kérnék érte pénzt senkitől :(
2010. szept. 2. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Havonta vegyél neki alapvető élelmiszert, ruhát a gyereknek vagy amire szükségük van,ha pénzt nem akarsz adni.
2010. szept. 2. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem ismerősöm és 500 Ft-ot kap óránként, és két kicsire vigyáz (kisváros). Szóval én ennyit adnák a helyedben, azaz 500 Ft/óra.
2010. szept. 3. 08:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,mi Budapesten lakunk,itt 1 óra 2 gyerekre 1500 ft,ha végzett bébiszitter vigyáz rájuk.

A szomszéd anyu nem szegény,csak nem dolgozik,mert beteges(nem fertőző)

Akkor olyan 800 ft.,talán elég lesz,remélem...

2010. szept. 3. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!