Mennyit költöttök másfél éves -két éves babátokra? Mikoet vesztek neki? Milyen tuhákat, játékokat és hol?
Szia!
Kisfiam ruháit 70%-ban használtan veszem,20% ruhája a tesóé volt,és a maradék az új.
Játékot sem nagyon kap,mert már minden van itthon,könyvekre költök inkább.
Általában több méretet veszek meg előre egyszerre,amikor több pénzt tudok elrakni.
Mielőtt megszületett megvettem mindent 80-as méretig,azokat most nyáron nőtte ki.
Általában a Tesco-ban veszem az új ruháit:)!
Eddig használt ruhákat vettem főként. De most, hogy 20 hónapos, így inkább újat veszek, mert ezt a méretet már sokáig tudja hordani, talán megéri az új, főleg, ha akciós.
Tesco, C&A.
Most jött a 92-es méret, hogy bejött az ősz, így elég sokba került eddig.
Az őszi ruhatára:
2 szélkabát - 9 e ft
pulcsik - 4-5 e ft
nadrágok - 4-5 e ft
sapka - 2 e ft
cipő - még a tavaszi - 0ft
hosszúujjú pólók 4-5 e ft
Még veszek majd pár darabot mindenből, de egyenlőre ezek elegendőek.
De havi szinten átlagban 4-5 e ft-ot költök ruhára.
Azt tudni kell, hogy én ruhamániás vagyok, imádom a fiamon a pasis ruhákat.
Játékot mindig megbánom, mert jellemzően még nemigen játszik.
Havi szinten 8-10 e ft
Főleg FP, fajáték-a névteleneket összetöri, mindig baleset lett a vége, ezért inkább a drágábbat veszem.
De én sokat költök ilyenekre, mert nagyon várt kisfiú és reménykedem, hogy testvére is lesz és akkor már nem kell annyi mindent venni.
Néha neten rendelem a tulliból a játékot, néha a tescoból, néha a helyi játékboltból.
2. vagyok.
A szélkabát inkább átmeneti kabát, amibe plusz bélést lehet tenni, téliesíthető.
2. vagyok.
Elfelejtettem írni a többit.
Tejital nálunk is 6 e ft/hó
Mi kajánkat eszi mostmár, nem kell babakaja.
Pelenka 6 e ft/hó
Talán még ezek
Kocsink nincs-gyerekülést azért vettem, sosem lehet tudni, mi lesz a jövő
Huh! nem semmi összegek.
Ruha: én előre is vásárolok tehát ami megtetszik és nagyobb azt veszem. kb.5% C&A-ból, 10% kikből és 85% angol turkáló
cipő: deichmannból
játék: glamour akciós napokon a müllerből kuponnal a nagyobb komolyabbakat igy -25% -kal olcsóbb!
random szerüen kap kisebbeket - buborékfújó, szélforgó- ez nálunk afféle szépen viselkedtél választhatsz valamit ajándék.
más: mivel nemrég költöztünk nagyobb lakásba sok a szobájával kapcsolatos kiadás ez is random szerü de figyeljük az akciókat főleg kika nightshopping.
A pelenkát a dm-ben veszem sajátmárkásat és az ápolási költségek is elenyészőek gabi termékeket hasznnálok egyedül egyből nem engedek elmex fogkrém!
jellemzően a minőségi étkezésre költünk sokat, de ott is akciókat figyelek nem kap danoninot hanem félliteres joghurtot veszek reggelire egy majd 800 ft-/600gr-os márkás müzlit kap hetente kétszer, gabonapelyhet, sajtot, gyümölcsöt mindennap frissen.
nem veszek cukros üditőt inkább zöld tea, v. higitott préselt gyümölcslé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!