Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha felíratom a Heimpál ortopéd...

Ha felíratom a Heimpál ortopédiáján a salus cipőt, akkor mekkora kedvezményt adnak rá a vásárláskor?

Figyelt kérdés
1,5 éves kislányomnak hipotóniája miatt bedőlő bokája van, ezért salus cipőt kell hordania. Ha jól tudom az ortopédián lehet felíratni, és akkor kedvezményesen lehet megvásárolni.
2010. szept. 2. 19:14
 1/3 Vérgibbon ***** válasza:
0%
Mi az hogy Heimpál? Talán inkább Heim Pál Gyermekkórház te agyas.
2010. szept. 5. 14:12
 2/3 Vérgibbon ***** válasza:
0%
Ja igen, amúgy igazad van ott kell feliratni és utána kiváltani.
2010. szept. 5. 14:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Te vagy az agyas, én csak kapkodás közben véletlenül félreírtam. Legközelebb ne írj választ, ha abban nincs semmi érdemleges. Azt ugyanis tudtam, hogy ott kell felíratni, de a kérdésem az lett volna, hogy így mekkora kedvezményt kapunk a cipő vásárláskor.
2010. szept. 6. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!