Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adjak a lányomnak laevolac...

Adjak a lányomnak laevolac szirupot? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

19 hós a lányom.pénteken kakilt magától.szombat,vasárnap semmi.hétfőn délután adtam neki glicerines kúpot attól kakált.kedden és ma semmi (már alszik).most mit csináljak ha holnap se kakál,adjak neki megint kúpot?de azt nem szabad gyakran.még nem bilizik,nem akar.úgyhogy nem az a gond.

a szirup betegtájékoztatóján az van hogy 6 év alatt és csecsemőknek 5-10 mili.ez így jó?és gondolom reggel belekeverem az inni valójába.és hány napig adjam neki?

2010. szept. 1. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Én naponta adtam neki 5 milit, amíg össze nem jött a kaki. Talán 5x-6x kellett adnom neki, mire rendeződött a helyzet, pedig előtte volt, hogy 6 napig se volt termés.

A kúpot tényleg csak végszükség esetén szabad használni, mert hozzászokhat, és másképp nem lesz majd székelési ingere, csak a kúptól.

2010. szept. 1. 21:45
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm hogy válaszoltál!!!!

reggel belekevertem az őszilevébe 5 milit és kb másfél óra és kakált is.

szerinted meddig folytassam?

tavaly vettem az a szert mert akkor is hasonló gondunk volt,de akkor nem kellett használnom mert magától rendeződött a helyzet.

akkor azt mondta a gyógyszertáros hogy csináljak egy 10 napos kúrát.

szerinted?vagy legalább én 5-6-7 napig adjam neki?ezzel így nem érek semmit ha egyszer adtam és utána meg nem.

nem adhatom mindig csak akkor az egy nap ha épp kell.

nektek azóta van gond a kakival?mennyi idős a gyereked?

2010. szept. 2. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!