2-3 éves kisgyereknek engedted, hogy ugráljon a franciaágyon? Miért?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 18:41
1/12 anonim válasza:
Nem, mert tönkremennek a rugói, meg szerintem a bútor nem trambulin. Ha leesik róla, csúnyán megütheti magát.
2/12 anonim válasza:
Még kicsinek sem engedtem soha.
3/12 anonim válasza:
Miért ne engedtem volna? 12 kilós, nem is ugrik akkorát, mint egy trambulinon.:)))
Az enyémek szoktak ugrálni, tény, hogy nem is egy csövi rugójú ágyunk van, és egyik gyerek sem több 15 kg-nál.
4/12 anonim válasza:
se a kicsinek, se a nagynak nem engedem. Miért? Hát, csak. Nem tudom megmagyarázni.
5/12 anonim válasza:
nem, mert az ágy nem trambulin. ha megengedem, hogy a mi ágyunkon ugráljon a sajátján is fog. egyrészt balesetveszélyes másrészt az ágyon nem ugrálunk, az asztalon nem fekszünk és a széken nem ácsorgunk.
6/12 anonim válasza:
Pironkodva bevallom, h mi szoktunk rosszalkodni az ágyon, ugrál rajta, mi meg gyömöszöljük, csikizzük, bukfencezik, birkózunk.
7/12 anonim válasza:
Én engedem, mert szereti:)És a saját ágyában nem szokott ugrálni egyáltalán,csak a mi nagy ágyunkban:)Majd ha 50kilós lesz valószinű már nem fogom engedni,de addigra meg már kinövi:)
8/12 anonim válasza:
1. vagyok. Nem tudom, miért lettem lepontozva, de ez mindegy is. Nem engedem, mert ő a 4. babánk. A legidősebbnek még megengedtük ilyen idős korában, meg is lett a gyümölcse: széttörtek a rugók. Pedig nem puruttya ágyunk van, erős laprugók vannak benne... Egyébként meg ha 2-3 évesen szabad, akkor nehezen fogja megérteni, hogy 5-6 évesen miért nem... De ti tudjátok, én meg tapasztalatból írtam...
9/12 anonim válasza:
mert imádtam gyerekkoromban ugrálni a franciágyon. És mindent megengedek nekik, amit én imádtam (volna) hajdanán. Persze tudom hogy rossz, mert nekem is tiltották. De mit tegyek mindig a gyerekkorom jut eszembe és az, hogy én milyen voltam.
10/12 anonim válasza:
Nem. Általában csak olyan dolgot engedek amit a felnőttek is csinálnak. És az ágyon ugye mi se ugrálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!