Melyik méret lenne a megfelelő?
Figyelt kérdés
Kisfia pont 104 cm vékony alkat. Férjem külföldről jön haza és hozna kisfiamnak pár nadrágot, kabátot.. nadrágból 98-104 méret jó rá . Tavalyi kabátja szintén 98-104 méret és úgy láttam jó rá , viszont nem tudom a télen nő e annyit , hogy esetleg nagyobb méret keljen.2021. okt. 6. 16:52
1/6 anonim válasza:
Én úgy látom kabátból jó a nagyobb méret, nadrágból nem igazán.
2/6 anonim válasza:
Az én lányom is vékony. Azt szoktam nézni, hogy hosszra jó legyen, vagy egy kicsit hosszabb. A derekát meg pár öltéssel becsípem. Azt később ki lehetne bontani, de mire jó lenne a dereka, màr hosszban rövid lesz. Vagy belehúzok egy gumit.
3/6 anonim válasza:
2-es vagyok. Azt nem írtam, hogy ezeket a nadrágokra értettem.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! elnézését ,mert én meg nem eléggé érthetően fogalmaztam, mivel úgy értettem ,hogy a nadrágból még bőven jó rá a 98-104-es méret, de nem tudom kabátból is azt vegyek e?
2021. okt. 6. 20:22
5/6 anonim válasza:
A gyerek test arányait figyelembe kellene venned. Van kisgyerek, aki arányos, de vannak akiknek hosszabb pl. A felső teste. Ezt csak te látod.
6/6 anonim válasza:
Attól függ milyen márka mert lehet hogy H&M kabát nagy lenne rá ebben méretben C&a ugyan ebben méretben meg pont jó stb .ahány bolt annyiféle méret ha tudod honnan melyik üzletböl vené ruhákat és van már onnan ruhától akkor el tudod dönteni megérie venni onnan ruhát .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!