Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol lehet kapni vastag bugyit...

Hol lehet kapni vastag bugyit 2 évesre?

Figyelt kérdés
Szobatisztasághoz pelus helyett szeretném. A hagyományos bugyik túl vékonyak, minden a földön van belőle.
2010. szept. 1. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
A bugyipelust próbáltad már?
2010. szept. 1. 18:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Az is pelus és azért szeretnék bugyit, hogy ne pelust érezzen a popsija alatt. Talán ez célravezetőbb.
2010. szept. 1. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Tudom, hogy nem ilyen válaszra vársz, de szerintem még várj a szobatisztasággal. Ha valóban megérik rá a gyerek, akkor hidd el, nem kellenek majd leszoktató praktikák, segédeszközök.

A lányom egyik nap közölte, hogy most a bilibe fog pisilni, és attól a perctől fogva nem kellett neki pelenka. Délutáni alváshoz sem. És nem történtek balesetek sem, pisi kaki gond nélkül ment a bilibe. És hihetetlenül sokáig képes visszatartani is. (úgy is, hogy sokáig bírja vécére menés nélkül, és úgy is, hogy amikor szól, hogy pisilnie kell, bőven kitart, amíg eljutunk Wc-re, akár nyilvános helyen is, ahol messze a mosdó)

Igaz, hogy 2 éves és 9 hónapos volt, mikor szobatiszta lett. Én egyáltalán nem bánom, hogy pár hónappal tovább pelenkáztam, mintha "tréningeztünk" volna a szobatisztaságra, mert így sokkal simábban, biztosabban lett szobatiszta. (Barátnőm lánya bő fél évvel hamarabb kezdte a bilizést, de ő is csak ugyanakkora lett megbízhatóan pelusmentes, mire az én lányom. Viszont nekik volt kínkeserves fél évük, óránkénti biliztetéssel, napi többszöri ruhacserével, felmosásokkal, stb. Szerintem nem érte meg)

2010. szept. 1. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is inkább rábíznám ezt a gyerekre, és várnék pár hónapot. Olyan vastag bugyit szerintem nem fogsz kapni, amilyenre te gondolsz.
2010. szept. 1. 20:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Januártól megy oviba mert vissza kell mennem dolgozni, ezért szeretném, ha minél hamarabb lenne szobatiszta. Ezért gondoltam a bugyira. Tudom, hogy ezt is cserélni kell ha bepisil de legalább nem megy a szőnyegre, ágyra stb... Ha szólok, ráül a bilire van, hogy sikerül bele a dolog, de magától csak akkor szól, ha már pelust kell cserélni. 2 éves és 3 hónapos. Nem vagyunk elkésve még?
2010. szept. 1. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom is pont ennyi idős, pár napja annyi a haladás bili dologgal, hogy pár pillanatra ráül és közli, hogy nem jön a pisi, föláll és ennyi. Én nem erőltetem, majd megérik rá. Decemberbe jön a kistesó, lehet, hogy vissza is esne a bili dologba. Mi várunk.
2010. szept. 1. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet kapni leszoktató pelust is, esetleg próbáld meg azt.
2010. szept. 2. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!