Mikor adjam oda neki az ajándékot?
Figyelt kérdés
2 éves gyermekemnek 27-én lesz a szülinapja. Szóval ehónap végén. De az ajándékot már jövőhéten megvesszük neki, ahogy megkaptuk a fizut. Dugdossam előle és hó végén adjam csak oda, vagy kapja meg jövőhéten? Mennyire jellemző nálatok, hogy a napján kapja meg az ajándékot a gyerek? Főleg egy ilyen kicsi? Nembeszélve arról, hogy már én is olyan izgatott vagyok, hogy fog-e tetszeni neki :-)))))2010. szept. 1. 13:54
1/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok! De nem szokta megkapni előre! Először a torta és utána az ajándék!:)
2/7 anonim válasza:
Mindenképpen az ünnepléskor kapja meg az ajándékot.
Nem azért mert tartjuk a napot hanem akkor amikor a torta meg az ünneplés van.
Bird ki valahogy ...
3/7 anonim válasza:
Én kivártam, nagyon nehéz volt, de ahogy az előttem lévő írta, torta, aztán ajándék:)
5/7 anonim válasza:
Én biztos,hogy kivárnám.Mondjuk ez nekem nem okoz gondot.Én mindenkinek(szüleimnek,tesómnak,férjemnek is) előbb veszem meg,de hallgatok,mint a sír és késztetésem sincs arra,hogy rögvest odaadjam.2 gyerekes anyuka
6/7 anonim válasza:
Mi mindig mindenki szülinapját a napján ünnepeljük. Akkor van torta, koccintás, és ajándék.
7/7 A kérdező kommentje:
XD Nagyon nehéz lesz kivárnom! De akkor a napján adjuk csak oda. Igazatok van, nálunk is a napon volt az ajándékozás otthon, csak anyukaként eddig még nem éreztem ezt az izgatottságot, úgy odaadnám hamarabb :-) Tavaly még pici volt, nem volt nagy ajándékozás.
Ezeket szeretném megrendelni neki:
Ha most megrendelem, kb. jövőhétre lenne itt.
Köszi a válaszokat!
2010. szept. 1. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!