Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor adjam oda neki az...

Mikor adjam oda neki az ajándékot?

Figyelt kérdés
2 éves gyermekemnek 27-én lesz a szülinapja. Szóval ehónap végén. De az ajándékot már jövőhéten megvesszük neki, ahogy megkaptuk a fizut. Dugdossam előle és hó végén adjam csak oda, vagy kapja meg jövőhéten? Mennyire jellemző nálatok, hogy a napján kapja meg az ajándékot a gyerek? Főleg egy ilyen kicsi? Nembeszélve arról, hogy már én is olyan izgatott vagyok, hogy fog-e tetszeni neki :-)))))
2010. szept. 1. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok! De nem szokta megkapni előre! Először a torta és utána az ajándék!:)
2010. szept. 1. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Mindenképpen az ünnepléskor kapja meg az ajándékot.

Nem azért mert tartjuk a napot hanem akkor amikor a torta meg az ünneplés van.

Bird ki valahogy ...

2010. szept. 1. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kivártam, nagyon nehéz volt, de ahogy az előttem lévő írta, torta, aztán ajándék:)
2010. szept. 1. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként mit kap?
2010. szept. 1. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos,hogy kivárnám.Mondjuk ez nekem nem okoz gondot.Én mindenkinek(szüleimnek,tesómnak,férjemnek is) előbb veszem meg,de hallgatok,mint a sír és késztetésem sincs arra,hogy rögvest odaadjam.2 gyerekes anyuka
2010. szept. 1. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi mindig mindenki szülinapját a napján ünnepeljük. Akkor van torta, koccintás, és ajándék.
2010. szept. 1. 14:08
 7/7 A kérdező kommentje:

XD Nagyon nehéz lesz kivárnom! De akkor a napján adjuk csak oda. Igazatok van, nálunk is a napon volt az ajándékozás otthon, csak anyukaként eddig még nem éreztem ezt az izgatottságot, úgy odaadnám hamarabb :-) Tavaly még pici volt, nem volt nagy ajándékozás.

Ezeket szeretném megrendelni neki:

[link]

[link]

Ha most megrendelem, kb. jövőhétre lenne itt.

Köszi a válaszokat!

2010. szept. 1. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!