Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák leginkább bántó...

Anyukák leginkább bántó válaszokat kaptok itt vagy segítenek?

Figyelt kérdés
a gyerekkel kapcsolatos kérdéseitekre leginkább pozitív,segítő válaszokat kaptok vagy sokszor bántanak,sértegetnek? írhattok példát is,ha valaki emlékszik az egyik merész esetre.
2021. szept. 22. 11:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem nagyon szoktam kérdezni, de sokat olvasok, válaszolok. Szerintem durván mérgező itt a közeg egy friss, tapasztalatlan szülőnek, főleg, ha személyesen nem nagyon ismer más anyákat, és nem jön rá, hogy azért nagyon nem az az általános, ahogy ott sokan viselkednek.
2021. szept. 22. 15:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
11-essel értek egyet. Nekem van 2 adhd-s gyerekem, és eleinte, amíg nem volt diagnózis, nem tudtam mi a gond. Mit csinálok rosszul, mi lehet a baj. Hát, az itteni válaszok nem igazán segítettek, sőt! Egyébként alapvetően a legtöbb ember nem tudja elképzelni, hogy egy gyerek lehet úgy is problémás, hogy az nem nevelési hiba. Sokan azt hiszik, hogy a nevelés a mindenható, és bármi gond van, egy türelmes, angyali anyuka mindent meg tud oldani. Amúgy nézz csak meg egy olyan kérdést, hogy hisztis a gyerekem, mit kezdjek vele. Leginkább azt fogják írni az emberek, hogy anyuka nem tud gyereket nevelni.
2021. szept. 22. 18:44
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az első itteni kérdésem a babakelengyével volt kapcsolatos, akkor még terhes voltam. Kb 90+ válasz érkezett, ebből a kérdésre válaszoló, hasznos válaszokat egy kezemen megszámolhattam.

Amúgy ment az ócsárolás, hogy mekkora sz_R anya leszek, amiért sosem lesz a kezemben a saját gyerekem (mert venni mertünk pihenőszéket és Adamo hintát is). Vagy hogy nem kell a kiskádba újszülötteknek való szűkítő, tartsam az egyik kezemmel és a másikkal fürdessem, vagy talán undorom attól, hogy megfogjam a saját gyerekem?! Nem, de egy pár napos/hetes újszülött még annyira pici és törékeny, hogy sokszor felöltöztetve féltem megfogni az elején, nem hogy a kiskádban, vizesen, csúszósan, esetleg úgy, hogy még sírt is... Jól jött, hogy letehettem fix helyre és mind a két kezem szabad volt.

Sokan tényleg elviszik a kérdést teljesen másfele, aztán egymást hergelik a válaszolók.

2021. szept. 23. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!