Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem féltek előre a téltől...

Nem féltek előre a téltől (egész nap a 4 fal, és a nyűglődés (unatkozás) otthon a gyerkőccel)?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Hány éves a gyereked?

Én nem tudok hozzászólni, mert a gyerektéma még kanyarban sincs nálam...

2010. aug. 31. 11:50
 2/10 A kérdező kommentje:
2 éves lesz télen
2010. aug. 31. 11:51
 3/10 anonim ***** válasza:
épp tegnap este gondoltam rá, hogy habár szeretem a telet, azért rossz lesz hogy nem tudunk akár majd több órát is lent lenni. Vacak lesz:(
2010. aug. 31. 11:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban rossz lesz,hogy nem lehet annyit levegőn lenni,mint nyáron, de azért a lakásban se kell unatkozni, főleg egy 2 évessel már sok mindent lehet játszani.
2010. aug. 31. 12:00
 5/10 anonim ***** válasza:
hát szörnyű lesz.nekem most múlt 2éves a fiam, majd azért jól felöltözünk és próbálunk minnél többet kimenni.mondjuk alapból UTÁLOM a telet,a hideget.
2010. aug. 31. 12:23
 6/10 anonim ***** válasza:
engem nem fog padlóra küldeni a tél. Legfeljebb annyi változás lesz, hogy lerövidülnek a séták. majdnem kétéves a lányom, már remekül lehet vele mindenfélét csinálni.
2010. aug. 31. 12:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Most 2 éves múlt a lányom, tavaly télen sem ültünk otthon, csak akkor, ha már nagyon-nagyon rossz idő volt. Ruha van, sapka van, ha havazott, szánkót elő...

Nézz körül nálatok, pl. itt Újpesten a központban van egy csomó baba-klub, tipegőtorna, játszóház. Némelyik ingyenes is, bár a többiért kétségtelenül kell fizetni. Kössétek egybe a vásárlást a sétával, otthon főzzetek, süssetek együtt. Nincs a környéketeken hasonló korú gyerek? Mi összejárunk heti 1x a házban lakó kisfiúval. Igaz, kupis lesz a lakás, de legalább elvannak együtt.

Mese cd/dvd, zenék, több ötletem egyenlőre nincs. :)

Én inkább a betegségektől félek, lehet, hogy idén mégiscsak beoltatom magunkat.

2010. aug. 31. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Már én is tarok tőle.

Kisfiam még csak 16 hónapos.Nem igazán van el a lakásban,unatkozik.

Most már szeretné felfedezni a világot,az ismerős kislánnyal pedig imádnak hintázni,homokozni.Jönnek-mennek,sétálgatnak.

Nem tudom télen mi lesz.

2010. aug. 31. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:
nálunk van lehetőség a bölcsibe lemenni játszóházba, 150 Ft/óra. Szerintem sokat leszünk ott:) mégsem az utcán fogunk kódorogni, vagy a lakásban unatkozni...
2010. aug. 31. 15:46
 10/10 anonim ***** válasza:
55%
Miért kellene unatkozni Nagyon sok mindent lehet játszani, foglalkozni egy 2 évessel. Be lehet vonni abba is amit éppen csinálsz. Ősszel, télen is el lehet menni sétálni stb, gyerekekkel is bármikor összefuthattok akár egy téren is. Ha hó van lehet szánkózni. Játszóház is jó néha. Persze kérdés hogy ki unatkozik gyerek vagy az anya. Aki órákig a játszótéren pletyuz annak biztos hiányzik. Ne vedd magadra te biztos nem erre gondoltál.
2010. aug. 31. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!