Vissza kell mennem dolgozni, de még nem alussza át az éjszakát. Mi lesz?
21 hós kislányom még nem alussza át az éjszakát. Változóan alszik, de sokszor van, hogy két óránként ébred éjjel, van, hogy másfél órákat is fönt van. Ha otthagyom, sír. Mindent próbáltunk már, de nem hagyhatom órákig sírni, a férjem 4kor kel, meg panelba lakunk.
Sokan mondják, hogy a bölcsibe majd elfárad, de én már ebben sem hiszek. Eddig is mindenre azt mondták, h majd aludni fog. Hát nem.
Amég itthon vagyok, kibírom valahogy, de félek, hogy mi lesz, ha most visszamegyek dolgozni. 4 óra alvással hogy bírom a melót?
Jobb lesz
Ez remélem megnyugtat
Lányomnak is volt ilyen időszak,amikor ennyi idős volt.
Amúgy nekem a meló kevésbé volt fárasztó, mint otthon
Ma reggel én is ezen gondolkoztam pont. 23 hónapos ès ma éjjel 1 azaz egy órát aludtam darabokban. Most mondjuk jön az őrlőfoga és taknyos is, de hát lesz még ilyen később is. :/ Mondjuk máskor is minimum 5x felkel, de azt már kb megszoktam. Én tényleg csak abban bízom, hogy jobban elfárad majd a bölcsiben és belejön az alvásba, még mielőtt kirúgnának mert nem tudok gondolkozni a munkahelyemen.
De anyák vagyunk, kemények vagyunk, valahogy megoldjuk ezt is. :)
2.vagyok
Egyébként a 3 évesem is kel
Amikor a nagy 21 hós volt a kicsi 2,5 hós.
Tudtam mégis figyelni a nagyra nappal ( 3 szor kelt éjjel, kicsi is.. de nem egyszerre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!