Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek nem sok egy 3-4...

Szerintetek nem sok egy 3-4 évesnek napi 7-8 órát tölteni az oviban vagy bölcsiben ?

Figyelt kérdés

Más ha valakinek dolgozni kell ,de sok anyuka otthon van és akkor is sokáig bent hagyja .

Én otthon vagyok a picivel nem járt a nagyobb bölcsibe és oviba is délre megyek érte.

2021. szept. 8. 15:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Magánügye mindenkinek. Neked sok, nem hagyod ott. Másnak nem sok. Közöd nincs hozzá.
2021. szept. 8. 16:16
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem semmi értelme ebéd után elhozni a gyereket, mert vagy elalszik a hazaúton, vagy felpörög és otthon sem alszik. Így én nem tartom soknak.
2021. szept. 8. 16:20
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Most éppen nem tartom soknak, ebéd után hozom el, ma sem tudott délután elaludni, itt pörög össze-vissza, oviban lerakják őket és alszanak, jobb lett volna ha bent marad.
2021. szept. 8. 16:23
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Nem. Miért lenne sok annak akinek otthon van az anyja, de annak mem akinek dolgozik? 🤔

Egy csecsemő/totyogó mellett meg baromság elhozni. Pont eszik vagy alszik a kicsi. Akkor cuccold fel és menj el a nagyért, aki vagy elalszik a kocsiban és nem tudod visszaaltatni, vagy otthon nem akar ami miatt a kicsi se fog rendesen.

Télen ezért a pár óráért reggel overálba öltöztetni 2-3 gyereket, majd utána a kicsit esetleg kicsiket délben megint, nettó kicseszés. Ha buszhoz is vagy kötve (mert van ilyen is, nem mindenki 5 percre lakik az ovitól) az pedig maga a rémálomMást se csinálsz csak öltöztetsz vetkőztetsz versenyt futsz az idővel hogy mindjárt menni kell, de a kaja még nincs meg stb.

Ha du mész a nagyért, addig megcsinálsz mindent, a kicsivel is foglalkoztál, így a naggyal is tudsz és nem csak azt látja h te nem érsz rá, mert még ez sincs meg, az sincs meg.

Sok gyerek szeret az oviban lenni a társaival játszani. Jobb számukra mint egy baba sírását hallgatni.

Ezen kívül még nagyon sok oka lehet h a nagyobb nincs délben elhozva az oviból.

2021. szept. 8. 16:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Még délben elhozom a fiam de jövőhéttél ott alszik. Megyek vissza dolgozni, viszont ha nem kéne dolgoznom én haza hoznám délben.
2021. szept. 8. 17:19
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem sok nagyon. Màs szerint meg nem. Ennyi.
2021. szept. 8. 17:37
 7/12 A kérdező kommentje:
4 teljesen jogos 👍
2021. szept. 8. 17:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte én is soknak véltem, de csak azért, mert megszoktam, hogy itthon van és sok időnek tűnt a távolléte.
2021. szept. 8. 18:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekfuggo. Az én lányom annyira szerette az ovit hogy még délután sem akart hazajönni (8-fel4-ig volt bent). Megtehettem volna hogy elhozom délben mert otthon voltam a kicsivel, de akkor csak reklamalt hogy ő maradni akar:)
2021. szept. 8. 20:52
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát tessék alig járt 2 hetet oviba már kérik az óvónők ,hogy akik tehetik vigyék haza gyermekük ebéd után .
2021. szept. 15. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!