Hol tudok ilyen hálózsákot venni?
Figyelt kérdés
Barátnőmék külföldi H&M-ből hoztak egyszer nagyon aranyos Micimackós hálózsákot.Itthon én még sose láttam hasonlót... Lehet valami ilyesmit nálunk kapni valahol?
De ha esetleg bármilyen más helyet tudtok ajánlani ahol valami szép kis csajos hálózsákot tudnék venni,azt is szívesen veszem! :)
2010. aug. 30. 22:32
1/2 anonim válasza:
Én a tesco-ban vettem gyönyörű hálózsákot,bár ez nem mindig van ott. Rózsaszín és egy elefánt van rajta, nagyon cuki.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
Na hát igen ez a másik nagy bajom,hogy pont ott és pont akkor nincs amikor én szeretnék valamit... :)
2010. aug. 30. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!