Normális ezt érezni?
Én ugyanezt érzem. Nagyon furcsa lesz Nélküle...
Mondjuk nálunk 2 hónap múlva születik a kistesó, úgyhogy dolgom az lesz/van bőven; attól nem félek, hogy nem fogom tudni lekötni magam; de hiányozni fog, hogy nem csacsog, sertepertél majd körülöttem.
Nyugi kerdezo nem lesz olyan sokat o tavol toled. Amennyit betegek az elejen a honap felet otthon fogja tolteni.
Ertem h hianyozni fog es nehez elengedni oket de ezt a mihez kezdek amig nincs itt ezt nem :) szeretnem hinni h kulon emberi leny is tudok lenni nelkule
2
Igen,az hogy majd nem lesz kire sasolni hogy éppen milyen galádsagot követ el,vagy hogy meghallgassam a legújabb kitalációt, meséjét.Vagy hogy félbe kell hagyni valamint mert neki ötlete van azonnal 😀
4
Nyilván.Úgy is lett nevelve,de azért én féltem mert valaki idegenre hagyom 23 másik gyerek mellett, és ráadásul volt egy szuper napirendunk és alapvetően jól éltük meg a mindennapi dolgokat.Persze ettől még gyereknek, gyerek a barátja.Csak magamat sajnálom 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!