Székrekedés+nem is akar kakilni! Segítség?
3 éves kisfiam székrekedéssel küzd. Ha kakil, az olyan mint a kő. Sírva, kipirosodott fejjel nyomja ki. Utóbbi időben nem is akar. Sok gyümit kap, főzeléket, rostokat. Inni nem nagyon akar:S Folyamatosan tuszkolom belé.
Tegnap már kínomban jó zsíros csirkepörit csináltam, az alaposan meghajtotta, de szegényem hasa is görcsölt tőle, ismét sírt csak most más miatt:c
Csinálj neki tejszínhabot, valódit, egy kis porcukorral, úgy fog kijönni, mintha sosem lett volna bent. Meg is ihatja tejként a habtejszínt, finom és menni fog tőle a hasa. Pláne ha konzerv barackhoz adod:)
Az én gyerekemnek is keményebb a kakija, meg nekem is, sokkal könnyebben kipotyog, kicsit kell csak nyomni, ellenben a pépes az életben nem akar kijönni, sosem tudod hol a vége és rádszárad, mielőtt kijöhetne..
Pedig az ivást rendezni kellene, mert ezekre a praktikákra is rá lehet szokni és nem fognak hatni idővel. Ha több folyadékot, főként VIZET fogyasztana, akkor nem lenne olyan bogyós a széklet, nem tudna "belesülni".
A tartogatás meg később tud problémákat okozni, sajnos én is ilyen gyerek voltam és már általános iskola felsőben volt aranyerem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!