9 éves lányaitok mivel játszanak? Mivel foglalják le inkább az idejüket?
Az enyém már nagyon régen nem babázik, olvasni pedig nem szeret. Ez nagy szívfájdalmam, mert könyvszerető család vagyunk, tavaly ilyenkor még bőven esti mesét is olvastam neki. Remélem, még alakul.
Szerelem... ezt nem tudom. :) Tavaly "járt" egy osztálytársával, de azóta látványosan kerüli a témát. Általánosságban sokat beszél róla de amikor egyszer megkérdeztem, tetszik-e neki valaki, azt mondta "Ne haragudj Anya, de ez magánügy." Úgyhogy nem bolygatom a témát. ;)
Szeret rajzolni, kreatívkodni, és legszívesebben egész nap a barátnőivel lenne, vég nélkül beszélgetnek, hülyéskednek.
Szeret olvasni, rajzolni. Babázni már nem szokott.
Kézműveskedik, alkotós videókat néz, zenét hallgat, táncol.
Barátnőzne ő is bármennyit. Netflixezne órákig.
A szerelem nem téma, viszont a felvilágosításon túl vagyunk, egyre jobban érdeklik a nagylányos dolgok.
Nekem 8 évesen volt egy nagy (plátói) szerelmem, az osztalytarsam, meg szerelmes levelet is írtam neki, és szerintem úgy egy évig "szerelmes voltam" bele. Belém meg egyszerre 3 fiú is volt szerelmes az osztályból. Emlékszem, az egyikük egyszer megkerdezte, kibe vagyok szerelmes, csak azt ne mondjam, hogy az xy-ba, mert akkor ő leugrik a mászókáról 🤣🤣🤣
Pedig én vilageletemben visszahuzodo, félénk kislány voltam, és 12 éves koromig babáztam (az osztalytarsam akkor már messze nem).
Szóval, attól, hogy központi téma a szerelem, ez még gyerekszerelem, se puszi, se kézfogás, csak úgy azt hiszik, halálosan szerelmesek. Teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!