Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tudom így elvinni a...

Hogyan tudom így elvinni a bölcsibe?

Figyelt kérdés

Kislányom 1,5 éves és lehet, hogy 2 hét múlva lesz új munkahelyem, ezért bölcsibe kell vinnem.

Férjem dolgozik, de nem bejelentett munkahelyen. Hogyan fogják így felvenni a bölcsibe, ha onnét nem tudunk igazolást vinni?

2010. aug. 29. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:

szia!Nálunk is így van,majdnem.A férjem dolgozik csak nincs be jeneltve.Nekem meg még munkám sincs.

Az egyik ismerősünk ad igazolást elvileg.De ha mégsem akkor a gyermekjóléti központban felajánlották,hogy tudnak nekünk ebben segíteni.

2010. aug. 29. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
A bölcsihez Neked kell munkáltatói igazolás, az nem érdekli őket, hogy a férjed dolgozik!!!
2010. aug. 29. 17:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Már miért ne kéne mindkét szülőnek? Az a lényeg, hogy azért kell a bölcsi, mert egyik szülő sem tud otthon lenni.
2010. aug. 29. 18:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

A másodiknak nincs igaza!!Mind a 2 szülőnek kell munkáltatói!!!

2010. aug. 29. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak nekem kellett! (anya)
2010. aug. 29. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Mindkét szülőnek igazolnia kell hogy dolgozik.

Amúgy ha még nem is jelentkeztetek sztem kizárt hogy 2 héten belül felveszik a gyereket.A jelentkezés meg a felvételi már régen megvolt.

2010. aug. 30. 08:45
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, sokkal okosabb nem lettem :)

Már év elején beirattuk a bölcsibe, úgyhogy szerintem ezzel nem lesz gond.

2010. aug. 30. 09:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor hivd fel a bölcsit(bár nekünk a beiratkozásnál már megmondták hogy milyen papirok kellenek)és kérdezd meg.De nekünk a jelentkezési lapon(kivéve ha nem egyedülálló) akkor apukának is kellett a munkahelye ill igazolás arról hogy dolgozik.Bp.
2010. aug. 30. 09:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi Kedves Utolsó! Alapjába véve nem az volt a kérdésem, hogy milyen papírok kellenek, hanem mit tegyek, ha nem tudok a férjem részéről igazolást vinni!
2010. aug. 30. 19:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért irtam azt hogy kérdezd meg, hátha a ti bölcsitekben csak neked kell igazolni azt h dolgozol és az apának nem.Mint azt fennt is irták,és akkor nem kell aggódni.Ha neki is kell igazolás akkor van gáz.Azt akkor meg lehet kockáztatni(amit én nem tennék)hogy valamit beir,mást nemtudtok tenni.
2010. aug. 30. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!